8η διοργάνωση των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΣΔΕ

Ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ) ανακοινώνει την 8η διοργάνωση των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας 2019, η Τελετή Απονομής των οποίων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019.

Τα Αριστεία, τα πρώτα βραβεία Εταιρικής Υπευθυνότητας στην Ελλάδα, θεσμοθετήθηκαν από τον ΣΔΕ το 2000 και διοργανώθηκαν για πρώτη φορά το 2001.

Ο θεσμός αναδεικνύει κι επιβραβεύει δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας επιχειρήσεων που είχαν σημαντικό αποτύπωμα στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον και παρακινεί άτομα και επιχειρήσεις να συνεισφέρουν με συνέπεια και συνέχεια σε ένα πιο βιώσιμο αύριο.

Την Οργανωτική Επιτροπή της φετινής διοργάνωσης απαρτίζουν  διακεκριμένα στελέχη από τους τομείς της Επικοινωνίας, του Marketing και της Εταιρικής Υπευθυνότητας.

Πρόεδρος::
Υβέτ Κοσμετάτου, Chief Marketing & Communications Officer, Praxia Bank

Μέλη:
Δημήτρης Αγραφιώτης, Corporate & Government Affairs Manager, Mondelēz International
Άντα Γιαννεσκή, Communications Manager, IKEA
Νικόλ Ιωαννίδη, Head of Corporate Affairs, Vodafone Ελλάδας
Βάσια Κλάψη, Group Communication, Corporate Affairs & CSR Officer, Motor Oil Hellas
Τζελίνα Κουκουμέλη, Marketing Director, ΚΡΙ ΚΡΙ Πάκης Παπαδημητρίου, Διευθυντής Εταιρικής Ποιότητας, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών
Αγγελική Παπαδοπούλου,Corporate Affairs Director, Stoiximan
Λένα Πλαϊτη, Διευθύντρια Επικοινωνίας, ΑΧΑ Ασφαλιστική
Γιάννης Ρόκκας, Αναπλ. Γενικός Διευθυντής, Group Marketing, Customer Experience & Loyalty, Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς
Σέβη Σφακιανάκη, Communications & CSR Manager, MSD

Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, κ Υβέτ Κοσμετάτου, καλωσορίζοντας τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής δήλωσε «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα και αποτελεί τιμή για τον Σύνδεσμο Διαφημιζομένων Ελλάδος η άμεση και χωρίς δεύτερη σκέψη, αποδοχή της πρόσκλησης από τους εκλεκτούς συναδέλφους για τη στελέχωση της Οργανωτικής Επιτροπής της 8ης διοργάνωσης των Αριστείων. Μοιραζόμαστε το πάθος για την εταιρική υπευθυνότητα και όλοι μαζί εργαζόμαστε ώστε και τα φετινά Αριστεία να αναδείξουν δράσεις επιχειρήσεων με σημαντικό θετικό αποτύπωμα.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι έργο της Οργανωτικής Επιτροπής θα αποτελέσει η σύσταση της Τιμητικής Επιτροπής του θεσμού. Στην Τιμητική Επιτροπή συμμετέχουν εξέχουσες προσωπικότητες από τους τομείς Γραμμάτων, των Τεχνών, των Επιχειρήσεων και της Κοινωνικής Προσφοράς που με τη συμβολή τους, ενισχύουν περαιτέρω το κύρος του θεσμού. 

Στα Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας μπορούν να συμμετέχουν επιχειρήσεις και ΚοινΣΕπ με έδρα την Ελλάδα και την Κύπρο, οι οποίες αναπτύσσουν προγράμματα/δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας, ανεξάρτητα από το αν είναι ή όχι μέλη του ΣΔΕ και ανεξάρτητα από το μέγεθός τους.

Σύντομα θα είναι διαθέσιμη και η ιστοσελίδα της 8ης διοργάνωσης, για ενημέρωση των ενδιαφερομένων και κατάθεση συμμετοχών.

Πηγή: businessnews.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ