Ανανέωση συνεργασίας AIESEC Ελλάδος και Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

85 υποτροφίες σε νέους προσφέρει ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ σε συνεργασία με την AIESEC Ελλάδος

H AIESEC Ελλάδος και ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ανανέωσαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη συνεργασία τους, προσφέροντας έτσι 85 υποτροφίες σε νέους προκειμένου να ζήσουν μια διαπολιτισμική εμπειρία στο εξωτερικό. Με αυτό τον τρόπο, οι δύο οργανισμοί επιχειρούν να συνεισφέρουν έμπρακτα στη βιώσιμη ανάπτυξη και στην Ατζέντα 2030, κινητοποιώντας τους νέους να λάβουν δράση σε θέματα που τους απασχολούν. 

Αυτή η στρατηγική συνεργασία έρχεται να διαδεχθεί την επιτυχημένη πρωτοβουλία “Youth 4 Global Goals”, βραβευμένη με Bravo Sustainability Award, κατά την οποία, το 2018, 30 νέοι έλαβαν υποτροφία προκειμένου να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα της AIESEC – Global Volunteer. Το 2019, η συνεργασία θα κινηθεί γύρω από την αποκλειστική πρωτοβουλία “HELPE for GLOBAL GOALS”, η οποία έρχεται να συνδέσει όλες τις δράσεις της AIESEC με έναν Στόχο Βιώσιμης Ανάπτυξης. Η πρωτοβουλία HELPE for GLOBAL GOALS στηρίζεται σε τρεις πυλώνες: α. ενημέρωση στους νέους για ευκαιρίες εθελοντισμού, επιχειρηματικότητας και εργασίας, β. υποστήριξη 45 νέων για τη συμμετοχή τους αυτό το καλοκαίρι  στα προγράμματα Global Volunteer, Global Entrepreneur και Global Talent και γ. εκπαίδευση των συμμετεχόντων στα προγράμματα της AIESEC πριν την αναχώρησή τους.

Πλέον, 45 υποτροφίες παραμένουν διαθέσιμες προς διεκδίκηση. Αν ενδιαφέρεστε να διεκδικήσετε μία υποτροφία, επισκεφθείτε τη σελίδα:

bit.ly/GlobalVolunteerGrant – για το πρόγραμμα Global Volunteer
bit.ly/GlobalEntrepreneurGrant – για το πρόγραμμα Global Entrepreneur
bit.ly/GlobalTalentGrant – για το πρόγραμμα Global Talent

Δηλώσετε το ενδιαφέρον σας έως τις 15 Απριλίου 2019 για να ζήσετε την εμπειρία!

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ