Σημαντική διάκριση για τον CEO του Ecali Club, Γιάννη Γεωργακάκη

Greek Taste Beyond Borders: Η ελληνική γαστρονομία απέκτησε τους επίσημους πρεσβευτές της

Με αναμενόμενη επιτυχία διεξήχθη το «2nd International Business Networking Forum: Global Taste 2019 by GTBB GREEK TASTE BEYOND BORDERS» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και του υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης.

Στο περιθώριο του forum διαπιστεύτηκαν οι επίσημοι πρεσβευτές της ελληνικής γαστρονομίας με τους παγκόσμια κατοχυρωμένους τίτλους που αναφέρονται παρακάτω, μεταξύ των οποίων και ο προστατευόμενος όρος “Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας”. Key partners του GTBB από διάφορες χώρες του κόσμου, όπως Ελλάδα, Κύπρος, Αμερική, Ρωσία, Κίνα, Σαουδική Αραβία, Ιταλία, Αφρική, Αυστραλία, Αγγλία, Σιγκαπούρη, Ισπανία και Γαλλία, συμμετείχαν στα panel του forum, μεταφέροντας τον σφυγμό των αγορών που εκπροσωπούν.

Στο περιθώριο του forum με την επικοινωνιακή ονομασία για την φετινή χρονιά Global Taste 2019 αποδόθηκαν τα σύγχρονα certification titles της χρυσής σπείρας του GTBB, «κατοχυρωμένα σήματα ποιότητας και επίσημοι τίτλοι με trademark license», των οποίων ο ρόλος είναι να προσδίδουν στον εκάστοτε φορέα τους, δηλαδή στην σύγχρονη επιχείρηση, παγκόσμια αναγνώριση και υψηλό κύρος, ώστε τα ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες να λανσάρονται στην παγκόσμια αγορά ως κορυφαία και ταυτόσημα των υψηλότερων αξιών της κουλτούρας που πρεσβεύουν.

Οπωσδήποτε το GTBB ενσωματώνει και ένα διεθνές certification title, το Ambassadors of Taste for the Global Gastronomy – Title of Honor, που σαφώς δεν έχει να κάνει μόνο με την ελληνική επιχείρηση ανά τον κόσμο, αλλά αποτελεί μια διευρυμένη παγκόσμια υψηλή αξία για φορείς και πρεσβευτές γεύσης και πολιτισμού κάθε χώρας του πλανήτη, με διεθνή ακτινοβολία και αναγνώριση. 

Η σειρά των αποδοθέντων certification-titles ήταν η εξής: 

LEONID GELIBTERMAN [PRESIDENT ICWAG ]: AMBASSADORS OF TASTE FOR THE GLOBAL GASTRONOMY 2019 – TITLE OF HONOR 
ATHENIAN BREWERY : AMBASSADORS OF TASTE FOR THE GLOBAL GASTRONOMY 2019 – TITLE OF HONOR
BEER «ΑΛΦΑ» : AMBASSADOR OF GREEK TASTE 2019 2019 – TITLE OF HONOR
ROBERTO CAVALLI SPIRITS & WINES : AMBASSADORS OF TASTE FOR THE GLOBAL GASTRONOMY 2019 2019 – TITLE OF HONOR
PALIRRIA S.A. : AMBASSADORS OF TASTE FOR THE GLOBAL GASTRONOMY 2019 – TITLE OF HONOR
PALIRRIA S.A. : AMBASSADOR OF GREEK TASTE 2019 – TITLE OF HONOR
TANG HUY NGUYEN : AMBASSADORS OF TASTE FOR THE GLOBAL GASTRONOMY 2019 – TITLE OF HONOR
MILTOS KAROUBAS : AMBASSADOR FOR GREEK GASTRONOMY 2019 – ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ 2019 *Global
EMMANOUIL KYRIAKIDIS : AMBASSADOR FOR GREEK GASTRONOMY 2019 – ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ 2019 *Saudi Arabia
CHRISTOS MOUSOUROULIS : AMBASSADOR FOR GREEK GASTRONOMY 2019 – ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ 2019 *East Africa
TONY KAVALIEROS : AMBASSADOR FOR GREEK GASTRONOMY 2019 – ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ 2019 *USA
ALATI DIVINE GREEK CUISINE : AMBASSADOR FOR GREEK GASTRONOMY 2019 – *RESTAURANT IN SINGAPORE
THE INTERESTING DESIGN ACHILLEAS KRITIKOS : GTBB CERTIFICATION OF VALUE & QUALITY 2019
PROFIT EXPERTS LTD : GTBB CERTIFICATION OF VALUE & QUALITY 2019

Κατά την ημερίδα τιμήθηκαν με τη χρυσή σπείρα για την συνδρομή τους στον ελληνικό πολιτισμό και τη στήριξη στο GTBB, ο Γιάννης Γεωργακάκης, CEO του Ecali Club και o μουσικοσυνθέτης Θανάσης Πολυκανδριώτης, ο οποίος συνέθεσε και τον «ύμνο» του GTBB, ενώ στην συνέχεια απονεμήθηκαν χρυσά μετάλλια «GTBB supporters» σε νέους ταλαντούχους Έλληνες σεφ και επιχειρηματίες υψηλού κύρους, μεταξύ των οποίων και ο κ. Παναγιώτης Παπαφιλίππου.

Τα GTBB certification titles δύναται να αποδίδονται κατόπιν αιτήσεως και να αξιολογούνται βάσει του GTBB prototype, που ακολουθεί μια ειδική διαδικασία που ξεκινάει με απλή αίτηση με δυνατότητα απόκτησης αυτών των σημαντικών πιστοποιήσεων καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.

Το Greek Taste Beyond Borders GTBB έχοντας ήδη δημιουργήσει ένα στρατηγικό business network platform με εμπορικούς δορυφόρους ανά τον κόσμο, θέτει παγκόσμια θεμέλια, αξιοποιώντας υψηλή τεχνογνωσία σύγχρονου branding, κάτι που, όπως δηλώθηκε κατά τη διάρκεια του forum, έλειπε -και η χρυσή σπείρα του GTBB ήρθε να καλύψει το κενό με επιτυχία.

Πηγή: protothema.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ