Boussias Communications: 5ο Συνέδριο για τις Καλές Πρακτικές στην Εξυπηρέτηση Πελατών

Δείτε εδώ την agenda του 5ου Συνεδρίου για τις Καλές Πρακτικές στην Εξυπηρέτηση Πελατών. Το συνέδριο πραγματοποιείται την Πέμπτη 28 Μαρτίου στο Αμφιθέατρο OTEAcademy, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ).

Tτην Παρασκευή 29 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν 6 πρακτικά workshop στην Εξυπηρέτηση Πελατών, για περιορισμένο αριθμό ατόμων. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των workshops και για τη διαδικασία συμμετοχής εδώ.

Κατεβάστε την μπροσούρα του συνεδρίου
Εξασφαλίστε τη θέση σας στο συνέδριο

Γιατί να συμμετάσχετε: 
  • Θα δείτε πολλές παρουσιάσεις εστιασμένες στην ουσία. Ο αυστηρά προκαθορισμένος χρόνος των 8 λεπτών για κάθε παρουσίαση (με τη χρήση χρονομέτρου), που αποτελεί ένα από τα πλεονεκτήματα του συνεδρίου. Το σύστημα του σύντομου χρόνου παρουσίασης επιτρέπει την παρουσίαση πολλών case studies, ενώ βοηθά τους ομιλητές να εστιάζουν στην ουσία, χωρίς να κουράζεται το κοινό.
  • Θα ακούσετε πραγματικές, εφαρμοσμένες πρακτικές. Η συμμετοχή ομιλητών που εκπροσωπούν διαφορετικούς κλάδους και διαφορετικά τμήματα λειτουργίας των οργανισμών, διασφαλίζει το επιθυμητό αποτέλεσμα, το «πάντρεμα» ζωντανών εμπειριών, καινοτόμων ιδεών και πρακτικών γνώσεων.
  • Θα ενημερωθείτε για τις νέες ιδέες, τις τάσεις και τις τεχνολογικές λύσεις που επηρεάζουν τον κλάδο σήμερα.
  • Θα έχετε τη δυνατότητα να δικτυωθείτε και να συζητήσετε με τους κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου.
  • Θα έχετε την ευκαιρία να υιοθετήστε επιτυχημένες πρακτικές και να βρεθείτε ένα βήμα πιο μπροστά από τον ανταγωνισμό σας. 
  • Θα εκπαιδευτείτε σε νέες τεχνικές εξυπηρέτησης πελατών από τους ειδικούς εισηγητές των workshop

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ