Generation Y: Η 4η βιομηχανική επανάσταση μας βρίσκει να οδηγούμε τις εξελίξεις

Εξασφαλίζοντας αποτελέσματα υψηλών επιδόσεων για τους συνεργάτες της και ενεργώντας proactively για την εκπλήρωση των επιχειρηματικών τους αναγκών, η Generation Y – International eBusiness Experts κατέχει ηγετική θέση στους τομείς του e-commerce και του digital transformation. Υπηρετώντας το όραμα της συν-δημιουργίας του ψηφιακού μέλλοντος, επενδύει στρατηγικά στην ανάπτυξη και την ευημερία των συνεργατών της, δημιουργώντας ισχυρές, δια βίου σχέσεις.

Με 19 χρόνια εμπειρίας και περισσότερα από 2.500 projects, η Generation Y έχει αναπτύξει εσωτερικά 9 business units: Έρευνα Αγοράς, Creative, Development, Mobile, Branding, Performance Marketing, Business Consultancy, Data Analysis & Reporting, Insurance. Όντας ο πιο αξιόπιστος σύμβουλος επιχειρήσεων σε κάθε τομέα, ειδικεύεται στη δημιουργία καινοτόμων ηλεκτρονικών καταστημάτων και πρωτοποριακών B2B & Β2C εφαρμογών, καθώς και στην προώθησή τους μέσω δημιουργικών και στοχευμένων εκστρατειών ψηφιακού μάρκετινγκ.

Αναστάσιος Σπανίδης, CEO 
«Ο στρατηγικός στόχος της Generation Y υπήρξε ανέκαθεν να συμβάλει στην ανάπτυξη. Όχι μόνο των επιχειρήσεων πουαναλαμβάνει, αλλά και στην ανάπτυξη της τεχνολογίας, της τεχνογνωσίας, της οικονομίας, της κοινωνίας. Με περισσότερους από 2.500 πελάτες και εγκατεστημένα ηλεκτρονικά καταστήματα B2C & B2B σε 24 χώρες, έχουμε υπολογίσει πως από το 2000 που ξεκινή σαμε, έχουμε συμβάλει ενεργά στη δημιουργία περισσότερων από 3.000 θέσεων εργασίας, στην αύξηση ρευστότητας και εσόδων των συνεργατών μας με περισσότερα από 3 δισ. ευρώ, ενώ εξάγουμε τεχνογνωσία, με το τμήμα RnD που υφίσταται εντός του development.

Ως εκ τούτου, είναι αδιαμφισβήτητο ότι η 4η βιομηχανική επανάσταση μας βρίσκει σε ηγετική θέση, να οδηγούμε τις εξελίξεις, βρισκόμενοι δίπλα στους συνεργάτες μας με έτοιμες καινοτόμες λύσεις και προτάσεις, έτοιμοι να οργανώσουμε μαζί τους το πιο μακροχρόνιο ταξίδι μας. Διότι, όπως λέει και η παροιμία: Αν θες να πας γρήγορα, πήγαινε μόνος. Αν θες να πας μακριά, πήγαινε με ομάδα».

Μιχάλης Λιάπης, Deputy CEO
«Η διαφοροποίησή μας είναι οι άνθρωποί μας και τα 9 καθετοποιημένα business units μας που μπορούν να παρέχουν στους πελάτες/συνεργάτες μας μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών στον τομέα του e-business. Το challenge για μένα, προσωπικά, είναι να μπορούν οι 150 εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, οι οποίοι απαρτίζουν τα 9 business units μας, να συνδυάζονται αρμονικά, προκειμένου οι πελάτες/συνεργάτες μας να αισθάνονται την Generation Y ως τον trusted advisor τους στον κόσμο του ηλεκτρονικού επιχειρείν. Το να διοικείς, λοιπόν, έναν τόσο μεγάλο οργανισμό είναι ευλογία και καθημερινή πρόκληση. Και για να κλείσω, όπως λέει και ένα ρητό: “το μόνο μέρος που μπορείς να βρεις την επιτυχία πριν την προσπάθεια, είναι το λεξικό”. Και εμείς, παρόλο που είμαστε οι αναγνωρισμένοι industry leaders, δεν σταματάμε να προσπαθούμε»!

Βασίλης Ροδοκανάκης, Chief Technology Officer
«Κυρίαρχος στόχος μας είναι η παροχή λύσεων σε κάθε τομέα τεχνολογίας. Είτε πρόκειται για integration με τρίτα συστήματα (ERP, WMS κοκ), είτε για την υλοποίηση περίπλοκων custom εφαρμογών (B2B & B2C) και εξειδικευμένων τεχνολογικών λύσεων, έχουμε την εμπειρία να σχεδιάσουμε και να πραγματοποιήσουμε συγκεκριμένο στοχευμένο αποτέλεσμα, καθοδηγώντας παράλληλα τον συνεργάτη μας προς την ίδια κατεύθυνση. 

Και πάντοτε το καταφέρνουμε υπό το συνδυαστικό πρίσμα των 9 διαφορετικών business units μας, με τελικό στόχο την απόλυτη ενορχήστρωση για να παραχθεί ένα μοναδικό αποτέλεσμα, συνδυάζοντας εμπορικότητα, δεδομένα και sales-oriented concepts. Ικανοποίηση δεν είναι απλώς το να πραγματοποιείς επιτυχώς τεχνικά έργα, αλλά το να συνδυάζεις την τεχνική υλοποίηση με διαφορετικές εμπειρίες και τεχνογνωσίες, όπως η έρευνα αγοράς, το digital marketing, το business consulting, το design & UI/UX κ.ά, για ένα πραγματικά “απογειωτικό” αποτέλεσμα για τους συνεργάτες σου, το οποίο θα τους προσφέρει μετρήσιμα αποτελέσματα σε συγκεκριμένους χρόνους».

Νανά Ιωακειμίδου, Chief Commercial Officer
«Σκοπός του εμπορικού τμήματος είναι να υποστηρίξουμε και να συμβάλουμε ενεργά στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων που μας εμπιστεύονται. Για να το πετύχουμε αυτό, η στρατηγική μας είναι να εμβαθύνουμε στο business των επιχειρήσεων και του ανταγωνισμού, προκειμένου να σχεδιάσουμε με ακρίβεια τα επόμενα βήματά τους, αξιοποιώντας όλους τους πυλώνες και τεχνικές του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Χρησιμοποιούμε όχι μόνο τη βαθιά τεχνογνωσία, εξειδίκευση και εμπειρία μας, αλλά και hard data που μας παραδίδει το τμήμα έρευνας αγοράς και ανταγωνισμού, 360ο προσέγγιση του έργου από τη σκοπιά του digital marketing με μετρήσιμους στόχους, τόσο επικοινωνιακά, όσο και επιχειρηματικά, ενώ και το τμήμα development υποστηρίζει την οποιαδήποτε δημιουργική μας ιδέα για branding ενέργειες και τεχνολογικές εφαρμογές, όπως loyalty συστήματα, mobile εφαρμογές κ.ο.κ.

Μάλιστα, διαθέτοντας τη δυναμική, τη δυνατότητα και προπαντός τη διάθεση, ενισχύουμε περαιτέρω την κερδοφορία των επιχειρήσεων που μας εμπιστεύονται, καθώς το τμήμα business consultancy τοποθετεί στο τραπέζι όλες τις ευκαιρίες που μπορούν να προκύψουν από την ανάλυση δεδομένων και έτσι φέρνει προτάσεις για συνεργασίες ή συνέργειες που χαμηλώνουν τα λειτουργικά τους κόστη ή/και διασφαλίζουν αύξηση πωλήσεων».

Πηγή: marketingweek.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ