Boussias Communications: Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Health & Safety Awards 2019

Health & Safety Come…First

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019, στο Anais Club, η Τελετή Απονομής των Health & Safety Awards 2019. Για μια ακόμα χρονιά, η αγορά επικρότησε «ηχηρά» τις καλύτερες πρακτικές για την Υγεία & Ασφάλεια στους χώρους εργασίας (ΥΑΕ).

Η διοργάνωση των Health & Safety Awards επιβραβεύει και αναδεικνύει τις καλύτερες πρακτικές στη διαχείριση Υγείας & Ασφάλειας στους εργασιακούς χώρους από επιχειρήσεις, οργανισμούς, φορείς και παρόχους υπηρεσιών. Στην τελετή απονομής, παρευρέθηκαν 350 υψηλόβαθμα στελέχη των βραβευθέντων επιχειρήσεων, εκπρόσωποι υπουργείων, οργανισμών, φορέων και επαγγελματικών συνδέσμων, καθώς και decision-makers της αγοράς.

Ο πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Αντώνης Χριστοδούλου, «άνοιξε» τη βραδιά παρουσιάζοντας στοιχεία σχετικά με την ΥΑΕ στα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ παράλληλα υπογράμμισε την «αξία» της εφαρμογής όλων των σχετικών διατάξεων. Στη συνέχεια, επισήμανε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν μεγάλα περιθώρια εξέλιξης και ανάπτυξης των θεμάτων ΥΑΕ και πολλαπλές αναδυόμενες προκλήσεις και ευκαιρίες. Με το σύνθημα «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», ο Αντώνης Χριστοδούλου τόνισε ότι μεγαλώνει η ανάγκη για ενημέρωση και ενίσχυση της επικοινωνίας της ΥΑΕ και είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν πρωτοβουλίες που εστιάζουν σε δραστηριότητες ενημέρωσης, προβολής και επιβράβευσης σχετικών προσπαθειών. Η διοργάνωση των Health & Safety Awards, υποστήριξε ο Αντώνης Χριστοδούλου, συμβάλλει με συνέπεια εδώ και 6 χρόνια καθοριστικά προς αυτήν την κατεύθυνση. 

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λαμπρινός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της GEP, απεύθυνε «χαιρετισμό» στους παρευρισκόμενους.  

Βραβεία και Διακρίσεις

Στην πρώτη ενότητα που απευθυνόταν σε «Εταιρείες, Φορείς και Οργανισμούς», Winners στον κλάδο τους αναδείχθηκαν οι Ελληνικά Πετρέλαια, Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ), Coral, Coca-Cola Τρία Έψιλον, Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής, Παπαστράτος, Johnson & Johnson Hellas, Lamda Δομή και Arkas Hellas. 

Στη δεύτερη ενότητα που βραβεύθηκαν «Δραστηριότητες σε Εγκαταστάσεις και Υποδομές», Gold βραβείο απέσπασαν οι εταιρείες Kleemann και Ελληνικά Πετρέλαια.  

Στην τρίτη ενότητα που ήταν αφιερωμένη σε «Δραστηριότητες Εμπέδωσης Εταιρικής Κουλτούρας Υγείας & Ασφάλειας», στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου βρέθηκαν οι Coca-Cola Τρία Έψιλον, Victus Networks, Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής, Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, Goldair Handling, Όμιλος Ηρακλής, Johnson & Johnson Hellas, Coral Gas, Ολυμπία Οδός Λειτουργία, Imerys Greece, OTE Group, Ιχθυοτροφεία Σελόντα και Ergonomia.  

H βραδιά ολοκληρώθηκε με ενδιαφέρουσες συζητήσεις, networking και κρασί στον όμορφο χώρο του Anais Club.

Η παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Βαλέρια Κουρούπη, ηθοποιός. 

Χρυσός χορηγός των βραβείων είναι η GEP.

Χορηγοί είναι οι εταιρείες Ergonomia, Provision και Σαμαράς & Συνεργάτες Ε.Π.Ε. 

Χορηγός επικοινωνίας των βραβείων είναι το insider.gr.  

Αναλυτικά, τις εταιρείες που βραβεύθηκαν, καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την τελετή απονομής, θα βρείτε στο www.hsawards.gr.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ