Η Greenmind για την δράση «Όλοι μαζί για τα παιδιά»

Η Greenmind Advertising δημιούργησε μια ακόμα δράση για την Genesis Pharma και για τα παιδιά του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ραφήνας. 

Με το σύνθημα «όλοι μαζί για τα παιδιά» με χαμόγελο και όρεξη για προσφορά οι εθελοντές της Genesis Pharma βρέθηκαν στον χώρο του δημοτικού σχολείου την Παρασκευή 5/4/19. Η ημέρα ξεκίνησε δυναμικά με την δενδροφύτευση δενδρυλλίων στον περιβάλλοντα χώρο του σχολείου, με σκοπό οι κακές αναμνήσεις από τις φωτιές του περσινού καλοκαιριού να γίνουν παρελθόν. 

Παράλληλα, η ομάδα δημιούργησε πολύχρωμα εικαστικά με αισιόδοξα μηνύματα για τα παιδιά στους εξωτερικούς τοίχους του σχολείου. 

Τέλος, όλοι οι εθελοντές άφησαν το «αποτύπωμά» τους δημιουργώντας πάνω στους τοίχους δέντρα από πολύχρωμες παλάμες, αποδεικνύοντας ότι όλοι μαζί μπορούμε να φτιάξουμε έναν κόσμο καλύτερο για τα παιδιά μας.

Ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη ενέργεια, η ομάδα “Generous School” θα συνεχίσει να εντάσσει σχολεία της Αττικής στο πρόγραμμα της, με στόχο να ανταποκριθεί στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της εκπαίδευσης και της κοινωνίας γενικότερα. 

Η Genesis Pharma ενσωματώνει την εταιρική υπευθυνότητα σε κάθε πτυχή της δραστηριότητάς της, δημιουργώντας και συνεισφέροντας στην τοπική κοινωνία ενώ συμβάλλει σε ένα καλύτερο αύριο. Την οργάνωση και υλοποίηση της εκδήλωσης ανέλαβε η εταιρεία Greenmind Αdvertising, ειδικευμένη σε δράσεις ΕΚΕ.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ