«80 μέρες γιορτής» μόνο στα καταστήματα ΑΒ!

H ΑΒ Βασιλόπουλος γιορτάζει τα 80 της χρόνια μέσα από το νέο προωθητικό μηχανισμό «80 μέρες γιορτής» και επιβραβεύει όλους εκείνους που εμπιστεύονται τα καταστήματά της για τα καθημερινά τους ψώνια με μοναδικά δώρα.

Η χαρά να προσφέρεις το καλύτερο γίνεται και πάλι γιορτή στην ΑΒ Βασιλόπουλος! Κάθε εβδομάδα οι πελάτες της εταιρείας που χρησιμοποιούν την  κάρτα πιστότητας AB Plus διεκδικούν μεγάλα δώρα αλλά και ταξίδια σε όλη την Ευρώπη. Επίσης, έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν επιπλέον πόντους στην κάρτα τους για αγορές σε επιλεγμένα προϊόντα, για τα οποία ενημερώνονται μέσα από το φυλλάδιο προσφορών της εταιρείας. 

Οι «80 μέρες γιορτής» της ΑΒ ξεκινούν στις 9 Μαΐου και θα διαρκέσουν έως τις 31 Ιουλίου και φέρνουν μαζί τους: 

•Μεγάλες προσφορές έως -50% σε επιλεγμένα προϊόντα
•Δώρο έξτρα πόντους στην κάρτα πιστότητας AB Plus με κάθε συναλλαγή σε επιλεγμένα προϊόντα σε προσφορά, που διαφοροποιούνται σε εβδομαδιαία βάση 
•Δυνατότητα συμμετοχής στην μεγάλη εβδομαδιαία κλήρωση όπου:
o80 τυχεροί κάθε εβδομάδα κερδίζουν €500 ο καθένας σε δωροεπιταγές ΑΒ
o1 τυχερός κάθε εβδομάδα κερδίζει ταξίδι αξίας €5.000 για 4 άτομα στην Ευρώπη

Ο νέος προωθητικός μηχανισμός «80 μέρες γιορτής» πραγματοποιείται σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων ΑΒ, στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΒ, καθώς και σε όλο το δίκτυο καταστημάτων συνεργατών με το διακριτικό σήμα AB Food Market & AB Shop & Go. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό «80 μέρες γιορτής» και τους όρους, πατήστε εδώ

80 μέρες γιορτής | Αφιερωμένες σε εσάς!
80 χρόνια | Αφιερωμένοι σε εσάς!

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ