Η ΑΒ Βασιλόπουλος γιόρτασε την Ημέρα της Μητέρας

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, πραγματοποίησε μία ξεχωριστή γιορτή στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας, αφιερωμένη στη μητέρα, το πιο σημαντικό πρόσωπο της ζωής μας. Περίπου 300 μικρά και μεγαλύτερα μέλη της οικογένειας συμμετείχαν, την Κυριακή 12 Μαΐου, σε μια μεγάλη γιορτή με εκπαιδευτικά προγράμματα και έμαθαν με τον πιο διαδραστικό τρόπο τα πάντα γύρω από την ισορροπημένη διατροφή και την ανακύκλωση.

Το πρωτοποριακό έκθεμα Mini Supermarket – «Το ΑΒητάρι της διατροφής», που φιλοξενείται στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας, έδωσε στους μικρούς φίλους τη δυνατότητα να δημιουργήσουν πεντανόστιμα και υγιεινά γλυκίσματα με τα δικά τους επιλεγμένα υλικά και πολλή αγάπη. Με οδηγό την αστείρευτη φαντασία τους, τα παιδιά δημιούργησαν τις δικές τους «μαμαδίστικες» ιστορίες με κατασκευές από χαρτί και σχεδίασαν πρωτότυπες κομικο-περιπέτειες αντλώντας έμπνευση από τα εκθέματα του Παιδικού Μουσείου της Αθήνας.

Στο πλαίσιο των δράσεων για τη Γιορτή της Μητέρας, τα παιδιά που επισκέφθηκαν το Παιδικό Μουσείο της Αθήνας, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον κόσμο της ανακύκλωσης και του upcycling, και να κατασκευάσουν φιλικά προς το περιβάλλον δώρα για τις μανούλες τους. Οι μικροί «καλλιτέχνες» αξιοποίησαν υλικά από την Ανακύκλωση του Παιδικού Μουσείου της Αθήνας, όπως χρωματιστά παλιά περιοδικά, πλαστικά καπάκια, χάρτινες συσκευασίες, πούπουλα, κορδέλες και χάντρες και εντυπωσίασαν με τις κατασκευές τους.

Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, το ειδικό stand της ΑΒ Βασιλόπουλος κερνούσε τα παιδιά φρέσκα φρούτα, μια νέα συνήθεια που περιμένει τους μικρούς μας φίλους να την ανακαλύψουν και στο δίκτυο καταστημάτων της. Επιπλέον, οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τις μανούλες τους στο ειδικά διαμορφωμένο Instagram frame, δημιουργώντας μία όμορφη οικογενειακή ανάμνηση από την Ημέρα της Μητέρας. 

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, εδώ και 80 χρόνια, φροντίζει τους ανθρώπους που αγαπάμε περισσότερο. Με πίστη στις επόμενες γενιές, θέτει τα θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον και εκπαιδεύει μικρούς και μεγάλους στις βασικές αξίες της υγιεινής διατροφής και της προστασίας τους περιβάλλοντος.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ