Στον Μαραθώνιο του Λονδίνου για την ΕΛΕΠΑΠ Χανίων

Στον Μαραθώνιο του Λονδίνου στις 28 Απριλίου έτρεξε ο Μανώλης Ροδιτάκης για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ! Ο Έλληνας γιατρός αφιέρωσε τον αγώνα του στην ΕΛΕΠΑΠ και προσκάλεσε τους φίλους και υποστηρικτές του να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προσφέροντας την βοήθειά τους στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ.
 
Ο ίδιος αναφέρει: «Όταν έμαθα πως είχα εξασφαλίσει μία θέση στο τεράστιο αυτό γεγονός, χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισα να αφιερώσω αυτή την προσπάθεια σε ένα καλό σκοπό για την πόλη μας.
 
Η ΕΛΕΠΑΠ είναι μία σπουδαία οργάνωση και το τοπικό παράρτημα των Χανίων κάνει πολύ σημαντική δουλειά μέσω μιας σειράς προγραμμάτων και δράσεων.  Ο στόχος της ΕΛΕΠΑΠ είναι  η υποστήριξη παιδιών με αναπηρία. Προγράμματα νευροαναπτυξιακής παρέμβασης από την βρεφική ηλικία, εργοθεραπεία, αισθητηριακή ολοκλήρωση, προσαρμοσμένες αθλητικές δραστηριότητες είναι μερικές μόνο από τις δράσεις της ΕΛΕΠΑΠ.  Το εύρος των υπηρεσιών που προσφέρει είναι πολύ μεγάλο και η βοήθεια στις οικογένειες παιδιών με αναπηρία είναι ανεκτίμητη.  
Είχα την τύχη να γνωρίζω προσωπικά τον Γιώργο Μανουσέλη, υπεύθυνο της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων, έναν υπέροχο άνθρωπο που έφυγε νωρίς αλλά άφησε το στίγμα του και άξιους συνεχιστές στο έργο του!
 
Το θεωρώ τιμή μου να τρέξω για την ΕΛΕΠΑΠ και να μεταφέρω ένα μήνυμα αγάπης για την τεράστια προσφορά της»
 
Ο Μανώλης κάλεσε όλους να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή λέγοντας ότι: «Είναι πολύ σημαντικό να πιάσουμε το στόχο μας, να υποστηρίξουμε την οργάνωση αλλά και να διαδώσουμε την ιδέα της κοινωνικής συμμετοχής και προσφοράς. Ελπίζω η πρωτοβουλία αυτή να βρει ανταπόκριση. Επίσης ελπίζω να δώσω έμπνευση και θάρρος για να ξεκινήσουν και άλλες παρόμοιες δράσεις στο μέλλον!»
 
Είμαστε ευγνώμονες που έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που αποτελούν έμπνευση, υποδείγματα ευαισθησίας και ανθρωπιάς.
 
Μανώλη μας σε ευχαριστούμε θερμά!!!!

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ