Boussias Communications: Πραγματοποιήθηκε η τελετή Απονομής των Peak Performance Marketing Awards

Παρουσία σύσσωμης της αγοράς του Performance Marketing, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 5 Ιουνίου, στο Anais Club, η Τελετή Απονομής των φετινών Peak Performance Marketing Awards, τα οποία διοργανώθηκαν με την υποστήριξη της Google.

Τα Bραβεία διοργανώθηκαν για πρώτη φορά το 2017 από το Marketing Week και την Boussias Communications. Στην 3η πλέον χρονιά διεξαγωγής τους και με τον αριθμό των υποψηφιοτήτων να έχει παρουσιάσει εντυπωσιακή αύξηση, αποδεικνύεται πως στο σύνολό της η αγορά έχει «αγκαλιάσει» τα Peak Awards, ενώ η Τελετή Απονομής αποτελεί σημείο συνάντησης των experts του ελληνικού Performance Marketing. Συγκεκριμένα, με τις υποψηφιότητες να έχουν αυξηθεί φέτος κατά 70%, τα βραβεία είχαν στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις πιο αποτελεσματικές και καινοτόμες πρακτικές στο Performance Marketing.

Ο οικοδεσπότης της βραδιάς, Πέτρος Κουμπλής, υποδέχτηκε περισσότερα από 300 στελέχη. Ανάμεσά τους, ο  Δημήτρης Μανιάτης, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, ο οποίος σχολίασε: 

«Τα PEAK Awards μου έδωσαν τη δυνατότητα να δω με μια διαφορετική ματιά την εξέλιξη του digital marketing στην Ελλάδα. Τα μηνύματα είναι ελπιδοφόρα, η αγορά μεγαλώνει και αυτό που δείχνουν τα PEAK Awards είναι ακριβώς ο παλμός του οικοσυστήματος του Digital Marketing. Η διοργάνωση βράβευσε τους καλύτερους των καλύτερων του digital marketing, οι οποίοι θεωρώ ότι είναι από το χώρο του performance. Οι συμμετοχές στα PEAK Awards σημειώνουν αύξηση της τάξης του 70% χρόνο με το χρόνο, ενώ φέτος, κάτω από το 30% των συμμετοχών πήρε βραβείο και σχεδόν 8% βραβεύθηκαν με gold. Τα στοιχεία μας δείχνουν πόσο έντονος έχει γίνει ο ανταγωνισμός και πόσο το performance αφορά πλέον σε όλο και μεγαλύτερους παίκτες της αγοράς. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια».

Συνολικά απονεμήθηκαν 36 χρυσά, 44 ασημένια και 55 χάλκινα βραβεία. “Performance Agency of the Year” ανακηρύχτηκε η Relevance Digital Agency, ενώ το βραβείο “Performance Brand of the Year”, απονεμήθηκε λόγω ισοβαθμίας στην Agnotis και στην Eurobank. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη λίστα των εταιρειών με τα περισσότερα βραβεία της διοργάνωσης ολοκληρώνουν τα agencies iProspect, Reprise, Ogilvy, Koolmetrix και MediaCube, ενώ, από πλευράς διαφημιζόμενων ξεχώρισε, επίσης, η εταιρεία Leaseplan.

Ο Ηλίας Σούσης, Head of Domestic Market & YouTube, Google Greece, Malta, Bulgaria & Cyprus, δήλωσε: «Είμαστε αρκετά χαρούμενοι που για μία ακόμη χρονιά είδαμε τη δουλειά των ανθρώπων του performance marketing να βραβεύεται και να εορτάζεται. Το σημαντικότερο στοιχείο των φετινών βραβείων ήταν όχι μόνο ότι είχαμε πολλά περισσότερα cases απ’ ότι 1 με 2 χρόνια πριν, αλλά πως η ποιότητα των συμμετοχών ήταν εντυπωσιακή. Συνεπώς, θεωρούμε πως η αγορά έχει εκπαιδευτεί αρκετά όσον αφορά το Performance Marketing και πως το επίπεδο της δουλειάς που γίνεται από πολλές εταιρείες είναι ιδιαίτερα υψηλό». 

Tα βραβεία, όπως αναφέρθηκε, διοργανώθηκαν με την πολύτιμη υποστήριξη της Google, ενώ Χορηγός Ποτού ήταν το Cointreau.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των βραβείων www.peakawards.gr προκειμένου να δείτε τους νικητές των βραβείων, το video της τελετής και φωτογραφίες από την τελετή.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ