Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Νέα έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας στο Αννόβερο

Έμφαση στην ψηφιοποίηση των ΜμΕ

Πρεμιέρα κάνει στις 17 – 19 Μαρτίου 2020 η νέα έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας, TWENTY2X, που πραγματοποιείται στο Αννόβερο της Γερμανίας από τον Εκθεσιακό Οργανισμό Deutsche Messe, για τον οποίο επίσημος αντιπρόσωπους στην Ελλάδα και Κύπρο είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. 

Η έκθεση θα επικεντρωθεί στις τεχνολογίες πληροφορικής και στο ρόλο τους στην ψηφιοποίηση των επιχειρηματικών διαδικασιών των ΜμΕ, παρουσιάζοντας όλες τις τεχνολογίες που χρειάζονται οι ΜμΕ για τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό. Ειδικότερα, θα παρουσιαστούν όλες οι επιχειρηματικές διαδικασίες και εφαρμογές των ΜμΕ, οι βασικές λύσεις ασφάλειας IT, τα εξαρτήματα υλικού και λογισμικού, που απαιτούνται για τη λειτουργία των υποδομών και η χρήση νέων τεχνολογιών, όπως η εικονική πραγματικότητα.

Η TWENTY2X θα ανοίξει τις πύλες της για τρεις ημέρες στις αίθουσες 7 και 8 και στο συνεδριακό χώρο στο Εκθεσιακό Κέντρο του Αννοβέρου. Σημειώνεται ότι η έκθεση διοργανώνεται από τη Deutsche Messe σε συνεργασία με την Ομοσπονδιακή Ένωση Εταιριών Πληροφορικής για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (BITMi) της Γερμανίας, την Ένωση Βιομηχανιών Διαδικτύου (eco), τη Γερμανική Ομοσπονδία Χρηστών Πληροφορικής (VOICE) και τη Γερμανική Ένωση για τις Start up εταιρίες (BVDS).

Η TWENTY2X αποτελεί ψηφιακό εργαλείο για τις ΜμΕ και απευθύνεται κυρίως σε επιχειρήσεις από τη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία, σε διευθύνοντες συμβούλους και υπεύθυνους λήψης αποφάσεων από τις μικρομεσαίες και νεοσύστατες επιχειρήσεις, καθώς και σε εμπειρογνώμονες και συμβούλους πληροφορικής και περιλαμβάνει πέντε βασικούς τομείς: 
  • Business Management: Data Management, Big Data, AI (τεχνητή νοημοσύνη), Βusiness Software: CRM, ERP, Cloud, Servers & Storage. 
  • Security Solutions: IT infrastructure, Cyber Security, Legal Frameworks & GDPR, Blockchain, Threat Management. 
  • New Tech. Research & Innovation, τεχνολογία AR/VR, 5G στον τομέα των μεταφορών
  • scale11: Δικτύωση μεταξύ νεοσύστατων επιχειρήσεων και βασικών ΜμΕ, επενδυτών, πολιτικών και οργανώσεων μέσων ενημέρωσης. 
  • New Work: ECM, Communications, Conferencing & Meetings, Workplace Systems & Management
  • Focus Sector: δημόσια διοίκηση, μελλοντική κινητικότητα, χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες. 
Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση, που επιθυμεί να λάβει μέρος στην TWENTY2X, μπορεί να επικοινωνεί στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 210 64 19 019, E-Mail: hannovermesse@ahk.com.gr ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr, καθώς και την ιστοσελίδα της έκθεσης: www.twenty2x.de

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ