Boussias Communications: Πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των Packaging Innovation Awards 2019

Οι πρωταγωνιστές στη συσκευασία

Πίσω από κάθε επιτυχημένο packaging, κρύβεται μία ομάδα ανθρώπων και -τουλάχιστον- μία ιδέα. Αυτά τα έργα και αυτούς τους ανθρώπους με τις ομάδες τους ανέδειξε η τελετή απονομής των Packaging Innovation Awards 2019, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 στο gazARTE.

200+ στελέχη από επιχειρήσεις που παράγουν ή διακινούν προϊόντα, βιομηχανίες παραγωγής υλικών και συσκευασίας, επιχειρήσεις εκτύπωσης κάθε είδους συσκευασίας ή Display Stands, δημιουργικά γραφεία και designers, «χειροκρότησαν» την καινοτομία στον σχεδιασμό, τα υλικά, την τεχνολογία και τις διαδικασίες σε ολόκληρη την αλυσίδα συσκευασίας των προϊόντων. 

Τα βραβεία οργάνωσαν τα περιοδικά Marketing Week, Plant και σέλφ σέρβις της Boussias Communications, με τη συνεργασία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών & Συσκευασίας (ΣΥΒΙΠΥΣ), και παρουσιαστή τον δημοσιογράφο Πέτρο Κουμπλή. 

Η βραδιά της απονομής άρχισε με σύντομη ομιλία από τον Πρόεδρο της Κριτικής Επιτροπής των βραβείων, Δρ. Γεώργιο Αυλωνίτη, Πρόεδρο της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ και Ομότιμο Καθηγητή του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος επισήμανε τη θερμή ανταπόκριση των εταιρειών στα Packaging Innovation Awards 2019, που αποδεικνύεται με το ποσοστό αύξησης υποβολής υποψηφιοτήτων κατά 23%. 

Βραβεία και Τιμητικές Διακρίσεις

Στα βραβεία συμμετείχαν και βραβεύθηκαν εταιρείες από ένα ευρύ επιχειρηματικό φάσμα. Στις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες κατηγορίες βράβευσης, GOLD Βραβείο απέσπασαν οι εταιρείες: Apivita, A.Hatzopoulos, A.S. Advertising, Agrino, Ahaean Land, Coca-Cola Τρία Έψιλον, Elixir Tea, ΚΜ Creative, Lidl Hellas, LKC Drinks, MILK Branding Professionals, Paperpack, Papoutsanis, Pressious Arvanitidis, Red Design Consultants, Superfy, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, Eπικοινωνείν Creative Team, Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη, Λουμίδης, Λυχνία, Mέλισσα Κίκιζας, Μπάρμπα Στάθης και Μύλοι Αγίου Γεωργίου.

Ιδιαίτερα σημαντική στιγμή της βραδιάς υπήρξε η απονομή των Τιμητικών Διακρίσεων σε τρεις ανθρώπους για την αφοσίωση και τη συμβολή τους στην εξέλιξη του κλάδου της συσκευασίας. Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο τιμητικό απονεμήθηκε στους Ευφροσύνη Ρούπα και Δρ Ευάγγελο Χεκίμογλου για τη συγγραφή του βιβλίου με τίτλο «Εισαγωγή στην Ιστορία της Ελληνικής Συσκευασίας» μετά από πολυετή έρευνα. Το δεύτερο τιμητικό, έλαβε ο Κωνσταντίνος Ευριπίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της GENESIS Pharma και Πρόεδρος της Λέσχης Επιχειρηματικότητας, για τη συνολική συνεισφορά του στην ενθάρρυνση της καινοτομικής σκέψης και τη διασύνδεση της Ακαδημαϊκής και Επιχειρηματικής Κοινότητας.

Στο www.packagingawards.gr μπορείτε να δείτε τον αναλυτικό πίνακα με όλα τα βραβεία, καθώς και φωτογραφίες της τελετής απονομής.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ