Επισκέψεις των φίλων της μπίρας στα εργοστάσια της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Αθηναϊκή Ζυθοποιία άνοιξε τα εργοστάσιά της στους φίλους της μπίρας 
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Ανοιχτά Ζυθοποιεία» της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι επισκέψεις των φίλων της μπίρας στα εργοστάσια της  Αθηναϊκής Ζυθοποιίας κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων  «Ανοιχτά Ζυθοποιία 2019». Η εταιρεία συμμετείχε για δεύτερη συνεχή χρονιά στην πρωτοβουλία της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών, ανοίγοντας τις πόρτες των ζυθοποιείων και των βυνοποιείων της στην Πάτρα και στη Θεσσαλονίκη καθώς και το Αθηνέο, το μικροζυθοποιείο της στην Αθήνα.

Το κοινό συμμετείχε μαζικά στις ξεναγήσεις, στις οποίες είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τη διαδικασία της παραγωγής της μπίρας, την ιστορία της, και φυσικά να δοκιμάσει μερικές από τις πιο αγαπημένες μάρκες στην Ελλάδα, παρέα με τους ανθρώπους που τις παράγουν. 

Στη Θεσσαλονίκη, την τιμητική της είχε η ΝΥΜΦΗ, η νέα πρόταση της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας που απευθύνεται στο κοινό της Βόρειας Ελλάδας και παράγεται μόνο στο εργοστάσιο της εταιρίας στη Σίνδο, με κριθάρι από  παραγωγούς της Μακεδονίας. Στην Πάτρα,  οι επισκέπτες των Ανοιχτών Ζυθοποιείων γνώρισαν από κοντά το μεγαλύτερο ζυθοποιείο της εταιρείας -και ένα από τα μεγαλύτερα στα ΝΕ Ευρώπη- και δοκίμασαν μερικά από τα 146 προϊόντα που παράγει. Τέλος, στην Αθήνα, την παράσταση έκλεψαν για μια ακόμα φορά οι χειροποίητες πειραματικές μπίρες του Αθηνέο, που έχει καθιερωθεί πλέον ως ο χώρος αναφοράς για την κουλτούρα και την εκπαίδευση γύρω από την μπίρα στην Ελλάδα.

H Αθηναϊκή Ζυθοποιία θα συνεχίσει να ενθαρρύνει και να υποστηρίζει πρωτοβουλίες που ενώνουν τους λάτρεις της μπίρας και αναδεικνύουν την κουλτούρα του πιο αγαπημένου ποτού των Ελλήνων, υποστηρίζοντας παράλληλα τη σημασία της σωστής ενημέρωση για την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ