Boussias Communications: Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής Supermarket Awards 2019

Με έργα επιβεβαιώνεται η δυναμική του κλάδου

Οι πιο ουσιαστικές πρωτοβουλίες, μέσω των οποίων κορυφαίες επιχειρήσεις σούπερ μάρκετ και  προμηθευτές FMCG και υπηρεσιών κατάφεραν να επιτύχουν σημαντικούς στόχους, τόσο στο οικονομικό όσο και στο κοινωνικό πεδίο, βραβεύθηκαν την Τρίτη 25 Ιουνίου, στην Τελετή Απονομής των Supermarket Awards 2019. Το υψηλό επίπεδο των βραβευθέντων έργων επιβεβαίωσε τη δυναμική του κλάδου.

Στην Τελετή Απονομής, που πραγματοποιήθηκε στο Anais Club στη Βαρυμπόμπη, ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων σούπερ μάρκετ και προμηθευτών, καθώς και εκπρόσωποι φορέων της αγοράς και της ακαδημαϊκής κοινότητας, χειροκρότησαν θερμά τα στελέχη των επιχειρήσεων και τις ομάδες που υλοποίησαν τις πρωτοβουλίες οι οποίες έλαβαν την υψηλότερη βαθμολογία από τη κριτική επιτροπή. 

Tα Top βραβεία

Top Retailer αναδείχθηκε η ΑΒ Βασιλόπουλος ΑΕ, συγκεντρώνοντας τους περισσότερους πόντους στη σχετική ενότητα, σύμφωνα με τα βραβεία που κατέκτησε (6 Gold και 2 Silver), Top Supplier FMCG η ΔΕΛΤΑ Τρόφιμα ΑΕ, συγκεντρώνοντας τους περισσότερους πόντους στην αντίστοιχη ενότητα (4 Gold), ενώ η υποψηφιότητα της Coca Cola Τρία Έψιλον «Πρόγραμμα Ενίσχυσης της Απασχολησιμότητας Youth Empowered» έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ όλων των υποψηφιοτήτων, κερδίζοντας το βραβείο «Top Rated Project». Τα βραβεία παρέλαβαν: για την ΑΒ Βασιλόπουλος ο κ. Βασίλης Σταύρου, Brand President του ομίλου, για τη ΔΕΛΤΑ Τρόφιμα η κ. Έλια Μπαϊμά, Marketing Director, και για την Coca Cola Τρία Έψιλον ο κ. Αλέξανδρος Παπαδάκης, External & Community Affairs Manager. 

Επίσης, στην ενότητα των βραβείων που αφορούν στις λιανεμπορικές επιχειρήσεις, μεταξύ των μεγάλων νικητών είναι η Metro, με 7 Gold βραβεία, ενώ στην ενότητα των βραβείων που απονέμονται σε προμηθευτικές επιχειρήσεις FMCG η ΜΕΓΑ, με 3 Gold βραβεία. 

Σε ό,τι αφορά την ενότητα όπου βραβεύονται οι σημαντικότερες πρωτοβουλίες συνεργασίας λιανεμπορίου-προμηθευτών FMCG, απονεμήθηκαν 3 βραβεία Gold: Στην P&G και την AB Βασιλόπουλος για την καμπάνια ΠΡΟΣΦΕΡΩ, στη ΜΕΓΑ και τις Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη για την υποστήριξη του κοινωνικού προγράμματος «Μητέρα & Παιδί» των Γιατρών του Κόσμου και στην Coca-Cola Τρία Έψιλον για τη συνεργασία με την Metro, στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Ενίσχυσης Απασχολησιμότητας  Youth Empowered.

Στην τελετή, παρουσιάστρια της οποίας ήταν η κ. Κατερίνα Μπουσμπουκέα, υπεύθυνη διαφήμισης του περιοδικού «σελφ σέρβις», τα βραβεία απένειμαν στους νικητές: Ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής κ. Γιώργος Δουκίδης, καθηγητής στο Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Επιχειρείν ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, επιστημονικός σύμβουλος του Ινστιτούτου Ερευνών Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ), τα μέλη της επιτροπής κκ Νίκος Καραγεωργίου, πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Βιομηχανιών Επώνυμων Προϊόντων (ΕΣΒΕΠ), Αλεξάνδρα Πίττα Χαζάπη, Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΠΣΕ), Αντώνης Ποταμίτης, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ), Λευτέρης Κιοσές, Γενικός Διευθυντής του ΙΕΛΚΑ, Σταμάτης Ανδριανόπουλος, Executive Consultant, Planning, Θάνος Μαύρος, Partner της EY, Αγγελίνα Μιχαηλίδου, Γενική Διευθύντρια & Partner, Response, μέλος ΔΣ της ΕΕΔΕ και του ΕΙΕΠ, Κατερίνα Φραΐδάκη, Πρόεδρος του GRECA, Ειρήνη Γιωργαλή, Γενική Διευθύντρια της Digital Effect, Κωνσταντίνος Μαχαίρας, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου και Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ) και ο κ. Jean-Francois Etienne, General Manager Unilever SEE.
 
«Εξαιρετικός Προμηθευτής Ελληνικών Αγροτικών Προϊόντων»

Για άλλη μια χρονιά, οι συμμετέχοντες στην τελετή απονομής υποδέχθηκαν με θερμό χειροκρότημα τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων στις οποίες απονεμήθηκαν τα τιμητικά βραβεία «Εξαιρετικός Προμηθευτής Ελληνικών Αγροτικών Προϊόντων». Πρόκειται για βραβεία εκτός διαγωνιστικής διαδικασίας, που απονέμονται σύμφωνα με τις προτάσεις σημαντικών αλυσίδων σούπερ μάρκετ, που αναγνωρίζουν με αυτό τον τρόπο την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, την άριστη συνεργασία με τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις και την αξία της υποστήριξης της τοπικής παραγωγής και των τοπικών κοινωνιών. Το βραβείο απονεμήθηκε στις εξής επιχειρήσεις: Τυροκομείο Στειακάκης,  Συλλιγάρδος ΟΕ, Οι Γουμένισσες – Δάρτση Δήμητρα, Μπαχαρικά Ινδία, Βελούδο Γαλακτοκομικά Προϊόντα, Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ, Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λακωνίας ΑΕ, Παναγιώτης Μητρόπουλος και ΣΙΑ ΕΕ, Αγρόκτημα Ντούμα ΑΕ, Αγροκτήματα Κρήτης Μανωλιτσάκης και Παραδοσιακά Αλλαντικά Μετσόβου ΑΕ.

Απονεμητές των τιμητικών βραβείων ήταν οι κύριοι: Γιώργος Αρχολέκκας, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Metro, Δημήτρης Βατσιθιανός, Εμπορικός Διευθυντής της Χαλκιαδάκης, Ανδρέας Κατοχιανός, Buying Director of Fresh της ΑΒ Βασιλόπουλος και Σάββας Τορτοπίδης, Διευθυντής Πληροφορικής της Διαμαντής Μασούτης. 

Χορηγός των βραβείων ήταν η Ελαΐς Unilever Hellas ΑΕ και Υποστηρικτές οι Priceye και η Αθηναϊκή Ζυθοποιία.

Επισκεφτείτε το site των βραβείων www.supermarketawards.gr προκειμένου να δείτε τους νικητές, φωτογραφίες και το video της τελετής, καθώς και άλλες πληροφορίες σχετικά με τον θεσμό.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ