ΟΜΙΛΟΣ ΥΓΕΙΑ: Το ΜΗΤΕΡΑ ως βασικός χορηγός του 1ου Fertility Festival

Το ΜΗΤΕΡΑ ως βασικός χορηγός του 1ου Fertility Festival στην Ελλάδα, συμμετείχε ενεργά στο φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην χώρα μας, κατά την 8η & 9η Ιουνίου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Στο διήμερο συνέδριο συμμετείχαν κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι επιστήμονες, με εξειδίκευση σε θέματα υπογονιμότητας, από νοσοκομεία και κλινικές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής όλου του κόσμου, καθώς και εκπρόσωποι Διεθνών Σωματείων & Επιστημονικών Οργανισμών Ιατρικού Τουρισμού. 

Αναπτύχθηκαν ομιλίες σχετικά με τις επιστημονικές εξελίξεις στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, τους τρόπους προστασίας και ενίσχυσης της γονιμότητας, την κοινωνική διάσταση του ζητήματος της υπογεννητικότητας καθώς και  του νομικού πλαισίου τόσο σε διεθνές όσο και  σε ελληνικό επίπεδο.

Το ΜΗΤΕΡΑ ήταν βασικός χορηγός του Φεστιβάλ, όπου παρουσίασε την ανανεωμένη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute of Life MΗΤΕΡΑ, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Έτσι ενισχύθηκε η ιδέα ότι η Ελλάδα αποτελεί σημείο αναφοράς για ζευγάρια από όλο τον κόσμο που επιθυμούν να αποκτήσουν οικογένεια, αντιμετωπίζουν όμως θέματα υπογονιμότητας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκέντρωσαν οι ομιλίες των Ιατρών εκπροσώπων του ΜΗΤΕΡΑ.

Ειδικότερα :

Η κα Σταυρούλα Μαραγκού – Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Επιστημονικός Συνεργάτης Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, MHTEΡΑ, παρουσίασε το θέμα ‘’Φόβοι και ανησυχίες στην Εξωσωματική’’, 

ο κ. Γεώργιος Ιωαννίδης – Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Επιστημονικός Συνεργάτης Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, MHTEΡΑ, ανέπτυξε το  θέμα “Διατήρηση της Γονιμότητας με κατάψυξη ωαρίων’’, 

και ο κ. Χάρης Χηνιάδης – Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Επιστημονικός Συνεργάτης Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, MHTEΡΑ, έκανε την κεντρική παρουσίαση της Μονάδας IVF και ανέπτυξε τους λόγους για τους οποίους κάποιος πρέπει να επιλέξει το ΜΗΤΕΡΑ.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ