Δήλωση του κ. Νικολάου, Προέδρου της Επιτροπής Αξιολόγησης των Manufacturing Excellence Awards

Η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων ολοκληρώνεται στις 26 Ιουλίου 2019

Τα Manufacturing Excellence Awards 2019 διοργανώνονται με στόχο την αναγνώριση και επιβράβευση της αποτελεσματικότητας και της αριστείας των βιομηχανιών στην Ελλάδα στο πνεύμα της βιώσιμης ανάπτυξης.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, με χαρακτηριστική υποδοχή από «βαριά» ονόματα της βιομηχανίας της χώρας μας. Η προθεσμία συμμετοχής παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019, δίνοντας τη δυνατότητα προετοιμασίας και συμμετοχής σε ακόμα περισσότερες επιχειρήσεις. 

Ο κ. Διονύσης Νικολάου, Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης των Manufacturing Excellence Awards, δηλώνει αισιόδοξος για την απόλυτα επιτυχημένη έκβαση του διαγωνισμού: «Οι πρώτες ανταποκρίσεις από τις μεγαλύτερες και πιο δυναμικές βιομηχανικές επιχειρήσεις αποτελούν ισχυρές ενδείξεις ότι πράγματι διψάνε για καινοτομία και διάκριση.  Η Αριστεία είναι μία διαχρονική αξία συνυφασμένη με τον κλασικό μας πολιτισμό αλλά και τη σύγχρονη καθημερινότητα. Σήμερα που η χώρα μας αγωνίζεται να ξεπεράσει την κρίση και να αναβαθμίσει τη θέση της στο διεθνές στερέωμα, τέτοιες πρωτοβουλίες είναι εξαιρετικά απαραίτητες».  Και ολοκληρώνει τη δήλωσή του, παροτρύνοντας τις επιχειρήσεις του πιο δυναμικού τομέα της οικονομίας μας να λάβουν μέρος στην αναμέτρηση: «Καλούμε όλες τις βιομηχανικές επιχειρήσεις να τολμήσουν τη συμμετοχή τους και να πιστέψουμε όλοι ότι μόνο αν ένα ισχυρό ρεύμα καινοτομίας επικρατήσει, τότε θα ξεφύγουμε από την κρίση που μαστίζει τη χώρα την τελευταία δεκαετία».

Η υποβολή των υποψηφιοτήτων γίνεται στο www.manufacturingawards.gr, όπου θα βρείτε αναλυτική περιγραφή των κατηγοριών βράβευσης και τους όρους συμμετοχής.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ