Ο Όμιλος Electra Hotels & Resorts προσκαλεί στη μαγεία των Χριστουγέννων

Μπορεί στην εποχή μας να είμαστε λίγο δύσπιστοι, όμως είναι σίγουρο πως εάν ο καθένας από εμάς αφεθεί στην μαγεία των ημερών, θα καταφέρουμε να μπούμε για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων. 

Η μαγεία και η ζεστασιά υπάρχει μες στις καρδιές όλων μας. 

Με φετινό motto το #WeBelieve ο Όμιλος Electra Hotels & Resorts θέλει να περάσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και θετικής διάθεσης σε όλους. Με άκρως χριστουγεννιάτικη διάθεση και θετική ενέργεια, οι ομάδες των ξενοδοχείων Electra προτείνουν ολοκληρωμένες Χριστουγεννιάτικες εμπειρίες και σας καλούν να βρείτε τη μαγεία που σας αναλογεί, γιατί όλα είναι πιθανά για αυτούς που πιστεύουν!

Electra Metropolis Athens

Αν κι εσείς πιστεύετε, μπορείτε να συμμετέχετε στο διαγωνισμό αισιοδοξίας, που θα τρέχει παράλληλα μέχρι τις 30/12/2018 με δώρο μια διαμονή για δύο διανυκτερεύσεις σε σουίτα για δύο άτομα, με πρωινό και SPA, σε ένα από τα ξενοδοχεία του ομίλου Electra σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ρόδο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι μια ανάρτηση με ότι φωτογραφία θέλετε και το δικό σας αισιόδοξο μήνυμα, χρησιμοποιώντας τα hashtag #WeBelieve και #electrahotels. Σημειώνεται, πως στις 31/12/2018 θα ανακοινωθεί ο τυχερός στα FB και Instagram pages.

Electra Palace (Plaka) 

Σταθερή αξία για ένα υπέροχο ρεβεγιόν αποτελεί Electra Palace Athens  στο κέντρο της Πλάκας. Ο Chef του Roof Garden Δανιήλ Τσαγκαρίδης ετοιμάζει συνταγές δημιουργικής μεσογειακής και διεθνούς κουζίνας, ενώ ζωντανή μουσική μας ταξιδεύει με υπέροχες μελωδίες. Η μαγεία των γιορτών ξεκινάει ανήμερα τα Χριστούγεννα και της Πρωτοχρονιάς με εκλεκτές γεύσεις, πάντα με τη μαγευτική θέα της Ακρόπολης.

Electra Hotel (Ermou)

Ένα ταξίδι σε  μεσογειακό γευστικό παράδεισο και μαγευτική θέα στην Ακρόπολη, σας περιμένει στα φετινά ρεβεγιόν του ολοκαίνουριου Xfloor Roof Top Restaurant Bar . Μη χάσετε επίσης, το καθιερωμένο street party του Terra Restaurant Bar στις 29/12 στον πεζόδρομο της Ερμού. Φέτος, θα ζήσουμε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στην καρδιά της πόλης που χτυπά στο Electra Hotel Athens!

Πηγή: https://money-tourism.gr/o-omilos-electra-hotels-amp-resorts-proskalei-sti-mageia-ton-christoygennon/ | ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ money-tourism.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ