Χρυσή διάκριση για το «Ξενοδοχείο του Μέλλοντος» της Κωτσόβολος

Άλλο ένα βραβείο Gold απέσπασε το «Ξενοδοχείο του Μέλλοντος» της Κωτσόβολος, στα Marketing Excellence Awards στην κατηγορία Β2Β Marketing Communication.

Το βραβείο παρέλαβε η K – business ομάδα της Κωτσόβολος. Το Ξενοδοχείο του Μέλλοντος είναι μια καινοτομία της Κωτσόβολος που φέρνει στους ξενοδόχους την τεχνολογία του μέλλοντος στο σήμερα, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να μεγιστοποιήσουν το επίπεδο φιλοξενίας τους, ενώ παράλληλα, έχουν πλήρη και κεντρικό έλεγχο του ξενοδοχείου τους ακόμα και απομακρυσμένα.

Στο «Ξενοδοχείο του Μέλλοντος», η πόρτα των ξενοδοχειακών δωματίων, οι κουρτίνες, ο φωτισμός και ο κλιματισμός ανοίγουν από  το κινητό των πελατών. Τα μικρόβια σε κάθε μπάνιο του ξενοδοχείου περιορίζονται, καθώς ακόμη και το καζανάκι είναι touchless, ενώ, η ντουζιέρα μετατρέπεται στο προσωπικό σπα του κάθε πελάτη, κάνοντας του χαλαρωτικό μασάζ.

Παράλληλα, το μηχανοστάσιο της ξενοδοχειακής μονάδας γίνεται «έξυπνο» και ενημερώνει real time για την κατανάλωση του ξενοδοχείου. Αυτές και άλλες καινοτομίες της Κωτσόβολος, ενισχύουν τη δυνατότητα του ξενοδόχου για έλεγχο αλλά και μείωση των εξόδων του. Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.kotsovolos.gr/site/promocontent.jsp?cmsid=22132

Πηγή: marketingweek.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ