Οι φοιτητές του Deree στο International Advertising Summer School 2019

Η EACA, μέσω του εκπαιδευτικού της φορέα edcom (European Institute for Commercial Communications Education), στο οποίο είναι Μέλος το Ινστιτούτο Επικοινωνίας, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, προσκάλεσε φοιτητές Μέλη της από όλη την Ευρώπη να βρεθούν την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου στο Παρίσι για το International Advertising Summer School 2019.

Φοιτητές και νέοι επαγγελματίες από τον χώρο της διαφήμισης βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν τα workshops αλλά και να διαγωνιστούν πάνω στο ίδιο brief. Η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε μέσω φοιτητών του Deree, το οποίο είναι μέλος του Ινστιτούτου Επικοινωνίας.

To brief του ευρωπαϊκού διαγωνισμού δόθηκε από το βρετανικό περιοδικό The Economist. Στόχος τους να αυξηθεί η αναγνωρισιμότητα του στους νεότερους ανθρώπους.

Νικήτρια ομάδα ήταν αυτή στην οποία συμμετείχε η Δέσποινα Καρακώστα μαζί με άλλους τέσσερις συμμετέχοντες, από το Βέλγιο, τη Γαλλία και την Τσεχία με την καμπάνια τους ‘Not only Economist’.

«Προσπαθήσαμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να διασκεδάσουμε καθ’ όλη την διάρκεια της διαδικασίας. Το απλό insight της καμπάνιας σε συνδυασμό με την δημιουργική προσέγγισης αποτέλεσαν καθοριστικό παράγοντα για την νίκη μας. Ωστόσο, ακόμα και να μην είχαμε κερδίσει την πρώτη θέση, κερδίσαμε τόσα πολλά από το EACA Summer School και αποτελεί μια εμπειρία που θα πρότεινα ανεπιφύλακτα σε όλους της φοιτητές της Διαφήμισης. » δήλωσε η Δέσποινα.

Πηγή: advertising.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ