Η Manifest περήφανη χορηγός της Μαρίας Καρβουνιάρη

Ένα βλέμμα αποκάλυψε τον προορισμό της και την καθοδήγησε στο μονοπάτι των διακρίσεων – όσο περνά ο χρόνος γίνονται ολοένα και μεγαλύτερες – προοιωνίζοντας μια λαμπρή πορεία στο άθλημα που την συνεπήρε από την πρώτη επαφή μαζί του.

Για την Μαρία Καρβουνιάρη μια επιγραφή ήταν το έναυσμα και η αφορμή να κατασταλάξει στο άθλημα του kickboxing. Ήταν σαν η ματιά της να συναντήθηκε με αυτό που έπρεπε να ακολουθήσει, να συνειδητοποίησε τις ικανότητες της για ένα ιδιαίτερο μα συνάμα δυναμικό και μαχητικό άθλημα που συμβάλλει στην ανάπτυξη δεξιοτήτων για τη φυσική και πνευματική εξέλιξη του ανθρώπου.

Σε ηλικία 7 ετών (γεννηθείσα στις 31/8/2004) ξεκινά τις προπονήσεις στο kickboxing και μια ανοδική πορεία ξεκινά που συνεχίζεται μέχρι σήμερα με βασικές προοπτικές για το μέλλον. Οι διακρίσεις διαδέχονται η μία την άλλη σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο. Η μεγαλύτερη διάκριση έρχεται το 2018 με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα light contact που διεξήχθη στο Jesolo της Ιταλίας υπό την αιγίδα του WAKO (World Association of Kickboxing Association).

Επόμενη σημαντική πρόκληση για την Μαρία Καρβουνιάρη είναι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων που θα πραγματοποιηθεί από τις 23 Αυγούστου έως την 1η Σεπτεμβρίου στην πόλη Gyor της Ουγγαρίας. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είναι έτοιμη να προσθέσει στο βιογραφικό της μια ακόμα διάκριση και να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της.

Αρωγοί στην προσπάθεια της η οικογένεια της, που την στηρίζει σε κάθε τη βήμα, αλλά και το άρτια καταρτισμένο προπονητικό team που συναποτελείται από τους διδάσκοντες Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο, Δημήτρη Πύργο και Αντώνη Καραδήμα. Από την πρώτη στιγμή διέκριναν τις δυνατότητες που έχει η Μαρία να εξελιχθεί στο άθλημα του kickboxing και την προσήλωση της να επιτύχει τους στόχους της. Κάθε άλλο πάρα τυχαίο είναι άλλωστε το γεγονός ότι μετά τη σημαντική διεθνή διάκριση συνέχισε να δουλεύει με περισσότερο ζήλο και θέληση.

Η Manifest τιμώντας τις αρχές και τις αξίες που υπηρετεί στέκεται αρωγός και συνοδοιπόρος σε ανθρώπους με όραμα και στόχους αλλά και πίστη για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος. Στο πλαίσιο αυτό ανέλαβε την χορηγική υποστήριξη της Μαρίας Καρβουνιάρη επιβραβεύοντας την μέχρι τώρα πορεία της αλλά κυρίως την προσήλωση και τη σκληρή δουλειά που επιδεικνύει για να φτάσει στο μέγιστο επίπεδο των επιτυχιών.

Ως χορηγός της νεαρής αθλήτριας θα της παρέχει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ώστε αναπόσπαστα να αφοσιωθεί στις προπονήσεις και την προετοιμασία της για τις μελλοντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις στις οποίες θα κατέλθει έχοντας βάσιμες πιθανότητες για σπουδαίες διακρίσεις. Η στήριξη σε ανθρώπους που αποτελούν παράδειγμα – ιδιαίτερα για τους νέους – είναι μέλημα και προτεραιότητα της Manifest που πρώτιστα έχει θέσει ως κύριο στόχο της την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Διακρίσεις Μαρίας Καρβουνιάρη

2019: 1η θέση πανελλήνιο κύπελλο kick light -42kg
2018: 3η θέση παγκόσμιο πρωτάθλημα Jesolo Ιταλίας light contact -42kg
2018: 1η θέση πανελλήνιο πρωτάθλημα kick light και light contact -42 kg
2018: 1η θέση πανελλήνιο κύπελλο kick light -42kg
2017: 1η θέση acropolis kick light και light contact -42kg
2017: 1η θέση Athens challenge kick light -42 kg
2017: απόκτηση μαύρης ζώνης και 1 dan
2016: 1η θέση Athens challenge kick light -42kg

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ