Η κα Δημητρίου, Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου επισκέφθηκε το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης

Είχαμε τη χαρά και την τιμή να μας επισκεφθεί στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης η κα Ξ. Δημητρίου, η οποία γευμάτισε μαζί μας σε ένα από τα σπίτια του Χωριού. Μαζί με τα παιδιά μας της εκφράσαμε σε μία ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα, τη βαθιά ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες μας για όλα αυτά τα χρόνια που υπηρέτησε το Δίκαιο σαν έννοια και σαν εφαρμογή, αλλά κυρίως τη Δικαιοσύνη για την καλύτερη προστασία των παιδιών.

Η συνάντηση αυτή μας έκανε επίσης χαρούμενους, καθώς η κα Δημητρίου αποδέχθηκε την πρότασή μας να συμμετάσχει στη Συμβουλευτική Επιτροπή Συνηγορίας και Αποϊδρυματοποίησης που πρόκειται να συστήσουμε άμεσα, με στόχο την ενημέρωση και υποστήριξη για θέματα Συνηγορίας και Αναδοχής τόσο το Σωματείο μας όσο και την κοινωνία των πολιτών.

Η κα Ξ. Δημητρίου ήταν επί σαράντα χρόνια δίπλα σε εμάς και σε όλα παιδιά, μέσα από όλες τις βαθμίδες της ελληνικής Δικαιοσύνης που υπηρέτησε. Μέσα από τη βαθιά επιστημονική και νομική ευαισθησία με την οποία η ίδια προσέγγιζε τα θέματα των παιδιών, αντλούσαμε πάντα κουράγιο και δύναμη και αισθανόμαστε πραγματικά τυχεροί που θα εξακολουθήσει να είναι στο πλευρό μας.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ