Deree Graduate School: Νέο ακαδημαϊκό έτος για τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Deree – The American College of Greece.

Καινοτόμα προγράμματα σε σύγχρονους τομείς της αγοράς, με έξυπνο συνδυασμό θεωρητικών μαθημάτων και πρακτικής άσκησης, καθώς και ευέλικτο ωράριο για φοιτητές και εργαζόμενους.
 
Έναρξη μαθημάτων: 23 Σεπτεμβρίου 2019

Τους τομείς της Διαφήμισης και της Επικοινωνίας, της Ψυχολογίας, της Εκπαίδευσης (TESOL) και της Επιστήμης Δεδομένων (Big Data) καλύπτουν τα προγράμματα της μεταπτυχιακής σχολής του Deree – The American College of Greece με την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους που ξεκινά στις 23 Σεπτεμβρίου. Κοινό χαρακτηριστικό όλων των προγραμμάτων είναι το υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο, η εφαρμογή της γνώσης στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον και το ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών. Τα προγράμματα ενδείκνυνται εξίσου για σπουδαστές που επιθυμούν να αποκτήσουν υπεύθυνη εξειδίκευση στον τομέα τους, όσο και για εργαζόμενους να επιθυμούν κάνουν στροφή στη μέχρι τώρα σταδιοδρομία τους. 

Πιο αναλυτικά, για το φθινοπωρινό εξάμηνο 2019 προσφέρονται τα ακόλουθα προγράμματα:

ΜΑ in Advertising Communications: Όταν η δημιουργικότητα συναντά την στρατηγική! Ένα καινούριο μεταπτυχιακό πρόγραμμα έρχεται να προστεθεί στο ήδη δυνατό ακαδημαϊκό τμήμα Επικοινωνίας και Διαφήμισης του Deree. Το νέο πρόγραμμα θα προσφέρει μαθήματα με εισηγητές «ανθρώπους της αγοράς», με σκοπό να δημιουργηθούν στελέχη που θα καλύψουν τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες της! Το MA in Advertising Communications έχει σχεδιαστεί για πτυχιούχους όλων των ειδικοτήτων, οι οποίοι ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν ή να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία τους στον κλάδο της διαφήμισης. Οι απόφοιτοι του προγράμματος θα είναι άνθρωποι οι όποιοι θα έχουν όλα εκείνα τα προσόντα που απαιτούνται για να αναλάβουν καθήκοντα σε διαφημιστικές εταιρείες ή σε τμήματα marketing μεγάλων οργανισμών! Η δομή του νέου μεταπτυχιακού είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να προσφέρει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να αποκτήσουν εφόδια που θα μπορούν να αξιοποιηθούν και στη δημιουργική αλλά και τη στρατηγική πλευρά της διαφήμισης.  

MA in Digital Communication and Social Media: Καινοτόμο πρόγραμμα που μετουσιώνει τις πρακτικές της αγοράς και της ψηφιακής εξέλιξης σε σπουδές υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου, με σκοπό να προετοιμάσει όσους εργάζονται ή επιθυμούν να απασχοληθούν στον τομέα της ψηφιακής επικοινωνίας και των social media.

MA in Strategic Communication and Public Relations: Εξειδικευμένο πρόγραμμα Επικοινωνίας που προσφέρει υψηλού επιπέδου γνώσεις με εφαρμογή σε πλήθος επαγγελματικών κλάδων, ενώ δίνει στους σπουδαστές την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρία μέσω πρακτικής άσκησης σε καταξιωμένες εταιρείες επικοινωνίας και δημόσιων σχέσεων.

MS in Counseling Psychology and Psychotherapy: Θεωρητική και τεχνική γνώση συνυπάρχουν σε ένα πρόγραμμα κλινικής ψυχολογίας που ενσωματώνει τις βασικές θεωρητικές σχολές ψυχολογίας στην ψυχοθεραπευτική διαδικασία. Ταυτόχρονα, οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία μέσω εποπτευόμενης πρακτικής άσκησης. Η σχολή συνεργάζεται με τον Δήμο Αθηναίων σε προγράμματα παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, αλλά και με το σωματείο ΕΛΙΖΑ, για την υλοποίηση έργου σχετικά με την πρόληψη και αντιμετώπιση της παιδικής κακοποίησης.

ΜΑ in Applied Educational Psychology: Το πρόγραμμα προσφέρει θεωρητική και πρακτική κατάρτιση στη σχολική ψυχολογία και σε όσους θέλουν να εργαστούν με παιδιά και εφήβους και την ανάπτυξή τους στο σχολικό, οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον. Το μεταπτυχιακό στην Εφαρμοσμένη Εκπαιδευτική Ψυχολογία απευθύνεται σε επαγγελματίες της Ψυχολογίας αλλά και του ευρύτερου τομέα της Εκπαίδευσης.

MA in TESOL (Teaching English to Students of Other Languages): Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τη διδασκαλία της αγγλικής ως ξένης γλώσσας. Χαρακτηριστικά του προγράμματος είναι η ψηφιακή τεχνολογία και οι σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας ενώ εξαιρετικά σημαντική είναι και η δυνατότητα απόκτησης της διεθνούς πιστοποίησης CertTESOL που χορηγεί το Trinity College του Λονδίνου. Το MA in ΤESOL του Deree απευθύνεται και σε εργαζόμενους επαγγελματίες, καθώς τα μαθήματα παραδίδονται στο campus αλλά και online, προσφέροντας ευελιξία στην παρακολούθηση.

MS in Data Science: Εξειδικευμένες γνώσεις και πρακτικές ικανότητες στην επιστήμη των Big Data συνδυάζονται σε αυτή την κατεύθυνση, με στόχο οι σπουδαστές να αποκτήσουν εφόδια και δεξιότητες για μία επιτυχημένη καριέρα στην Τεχνολογία Πληροφορικής (IT). Στο εν λόγω πρόγραμμα, οι σπουδαστές μαθαίνουν να χειρίζονται μεγάλους όγκους δεδομένων, να αποκτούν εξοικείωση και πείρα με διαφορετικούς τύπους δεδομένων ώστε να τα μετατρέπουν σε πληροφορίες, λύσεις και εργαλεία, που θα ενισχύουν τη διαδικασία λήψης αποφάσεων σε οργανισμούς.

Περισσότερα για τα προγράμματα, τις εγγραφές και τις προσφερόμενες υποτροφίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν εδώ ή επικοινωνώντας με έναν Σύμβουλο Εγγραφών στο 210 600 9800.


Σχετικά με το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος είναι ένας ιδιωτικός, μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός με ιστορία 144 ετών. Αποτελείται από τρεις εκπαιδευτικές μονάδες: το Γυμνάσιο και Λύκειο-IB Pierce, το Deree, που προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, και το Alba Graduate Business School. Στο πλαίσιο της αποστολής του να παρέχει ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στην εκπαίδευση, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος προσφέρει ετησίως περισσότερα από 6 εκατ. ευρώ σε υποτροφίες και προγράμματα οικονομικής υποστήριξης.

Σχετικά με το Deree – The American College of Greece
Το Deree αποτελεί μία από τις τρεις εκπαιδευτικές μονάδες του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος. Προσφέρει 28 σύγχρονα προπτυχιακά προγράμματα bachelor, αναγνωρισμένα από τον αμερικανικό οργανισμό NECHE (New England Commission of Higher Education) και πιστοποιημένα από το OU (Open University) του Ηνωμένου Βασιλείου. Τα προγράμματα προσφέρονται μέσω των τριών σχολών του Deree: School of Business, School of Liberal Arts and Sciences, Frances Rich School of Fine and Performing Arts. Επιπλέον, μέσω της μεταπτυχιακής σχολής του Deree, προσφέρονται 7 προγράμματα master στους τομείς της Διαφήμισης, της Ψυχολογίας, της Επικοινωνίας, της Εκπαίδευσης και της Επιστήμης Δεδομένων.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ