H Generation Y στο επερχόμενο Forum του YDC!

Στηρίζοντας ενεργά τις πρωτοβουλίες που συσπειρώνουν τον επιχειρηματικό κόσμο γύρω από τον πυρήνα ενός εποικοδομητικού διαλόγου, η Generation Y – International eBusiness Experts δίνει το παρών στο επερχόμενο Forum του Your Directors Club, μιας premium κοινότητας από C-level executives που επιθυμούν να αφήσουν το σημάδι τους στην κοινωνία!

Στο σημαντικό αυτό event, που τιτλοφορείται “Future Ready: Intelligent Technology Meeting Human Ingenuity” και θα πραγματοποιηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens, πρόκειται να παρευρεθεί ο Deputy CEO της Generation Y Μιχάλης Λιάπης, η Εμπορική Διευθύντρια Νανά Ιωακειμίδου, καθώς και η Διευθύντρια Παραγωγής Εύη Μπουκώρου.

Εκπρόσωποι εταιριών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της Τεχνολογίας, του Management Consulting, του Technology Strategy Managing και του Human Resources, θα μοιραστούν με το κοινό τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, αναλύοντας τα νέα τεχνολογικά trends, τη σημασία της ευελιξίας στην επιχειρηματικότητα, αλλά και το DNA του ηγέτη του μέλλοντος. Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης, η Ιδρύτρια & CEO του YDC κα. Γεωργία Καρτσάνη θα απευθύνει χαιρετισμό ενημερώνοντας παράλληλα το κοινό για τα νέα του YDC, ενώ θα ακολουθήσει Q&A στο οποίο όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Ως co-founder του YDC, η Generation Y, ηγέτιδα δύναμη στον τομέα του digital transformation & του e-commerce, αποδεικνύει ότι όχι μόνο γνωρίζει το νήμα σύνδεσης της «έξυπνης» τεχνολογίας με την ανθρώπινη ευφυΐα, αλλά συμμετέχει ενεργά και στο «ξετύλιγμα» του, καθορίζοντας το μέλλον μιας αλληλοεξαρτώμενης σχέσης.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ