Επενδύστε στο employer branding σας μέσα από την έρευνα του Great Place to Work

Δηλώστε Συμμετοχή στην Έρευνα του Great Place to Work® για το 2020!

Για 18η συνεχή χρονιά το Great Place to Work® Hellas, με την ακαδημαϊκή συνδρομή του ALBA Graduate Business School, The American College of Greece, διοργανώνει τη μεγάλη ετήσια έρευνα για την αξιολόγηση, προβολή και διάκριση των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον.

Όλες οι εταιρείες που συμμετέχουν στη διαδικασία αξιολόγησης, έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν την Πιστοποίηση του Great Place to Work®, εφόσον καλύπτουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Οι 25 καλύτερες εξ’ αυτών θα διακριθούν και θα βραβευθούν ως Best Workplaces 2020:

  • 10 επιχειρήσεις που απασχολούν πάνω από 251 εργαζόμενους
  • 10 επιχειρήσεις που απασχολούν 50-250 εργαζόμενους
  • 5 επιχειρήσεις που απασχολούν 20-49 εργαζόμενους
Η συμμετοχή στην ερευνητική διαδικασία, πέραν των δυνατοτήτων Πιστοποίησης και ένταξης στη λίστα Best Workplaces 2020, προσφέρει σε κάθε εταιρεία την ευκαιρία διεξαγωγής μια πλήρους έρευνας αποτίμησης του εργασιακού της περιβάλλοντος.

Η συμμετοχή στην έρευνα του Great Place to Work® προσφέρει μοναδικά οφέλη σε μια επιχείρηση!

Η ετήσια έρευνα αξιολόγησης στοχεύει στο να αναδείξει, να προβάλει και να βραβεύσει τις επιχειρήσεις που διακρίνονται για την προσήλωσή τους στο Ανθρώπινο Δυναμικό τους, αλλά και, ταυτόχρονα, να δώσει την ευκαιρία σε όλες τις εταιρείες που συμμετέχουν στη διαδικασία αξιολόγησης, να ‘ζυγίσουν’, να αποτιμήσουν και να κατανοήσουν το δικό τους εργασιακό περιβάλλον και την αποτελεσματικότητα των πρακτικών που εφαρμόζουν.

Η συμμετοχή της εταιρείας σας σε αυτή την έρευνα θα σας επιτρέψει:

  • να γνωρίσετε πως αισθάνονται και τι σκέφτονται οι εργαζόμενοι στην επιχείρησή σας,
  • να μάθετε ποιο είναι το εργασιακό περιβάλλον της επιχείρησής σας και πως συγκρίνεται με τα καλύτερα στην Ελλάδα,
  • να αποτιμήσετε πως αξιολογούν οι εργαζόμενοί σας τις πρακτικές διοίκησης της εταιρείας σας και ποιες ενέργειες συνεισφέρουν καθοριστικά στη δημιουργία ενός καλού περιβάλλοντος εργασίας,
  • να αποκτήσετε την Πιστοποίηση του Great Place to Work® εφόσον η εταιρεία σας καλύπτει τα απαιτούμενα standards
  • να δείτε, ίσως, την επιχείρησή σας να αναγνωρίζεται ως ένα από τα καλύτερα περιβάλλοντα εργασίας στην Ελλάδα, να εντάσσεται στη λίστα Best Workplaces 2020 και να βραβεύεται σε Ελληνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο σε εκδηλώσεις μεγάλης δημοσιότητας, την άνοιξη του 2020.
 

Κατεβάστε εδώ τη Δήλωση Συμμετοχής 2020

Κατεβάστε εδώ το Ενημερωτικό Φυλλάδιο Έρευνας 2020 (πως γίνεται η αξιολόγηση, χρονοδιάγραμμα, οφέλη συμμετοχής, παραδοτέα κ.α.)

Ελάτε στην Ενημερωτική μας συνάντηση στις 24 Σεπτεμβρίου 2019

Για τις εταιρείες που επιθυμούν να μας γνωρίσουν και σκέφτονται να αξιολογήσουν για πρώτη φορά το εργασιακό τους περιβάλλον με τη μεθοδολογία του Great Place to Work Hellas, διοργανώνουμε την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου μια τρίωρη πρωινή ενημερωτική συνάντηση, κατά την οποία θα συζητηθούν και θα αναλυθούν όλες οι λεπτομέρειες γύρω από τη συμμετοχή. Ταυτόχρονα, όσοι παραβρεθούν, θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν από στελέχη εταιρειών που βραβεύθηκαν στο παρελθόν την εμπειρία τους γύρω από τη διαδικασία συμμετοχής και τα οφέλη που αποκόμισαν.

Δηλώστε ενδιαφέρον συμμετοχής στη συνάντηση για να σας στείλουμε όλες τις σχετικές λεπτομέρειες.<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ