«Έπαιξε» με το κοινό στο Digital Expo 2019 η Marketing Consultant της Generation Y Χρύσα Φακή!

Ως ομιλήτρια στο Digital Expo 2019, το οποίο διεξήχθει στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου, συμμετείχε η Marketing Consultant της Generation Y – International eBusiness Experts, Χρύσα Φακή.

Πιο συγκεκριμένα, η κα. Φακή μίλησε την Κυριακή, με τίτλο ομιλίας «Digital Transformation: From The Inside Out», όπου η κύρια ιδέα είναι πως ο επιχειρηματικός κόσμος σε όλες του τις εκφάνσεις (επιχείρηση, πελάτες, εργαζόμενοι) στηρίζεται στον ψηφιακό μετασχηματισμό για την εξέλιξή του, τόσο σε προσωπικό όσο και σε εταιρικό επίπεδο. Σ’ αυτό το πλαίσιο, ανέλυσε τους τρόπους με τους οποίους μια νοοτροπία συνεχούς εξέλιξης και ανάπτυξης στον ορμώμενο από τις τεχνολογικές εξελίξεις Πρώτο Κόσμο, οδηγεί στην επιτυχία τόσο στις ίδιες τις εταιρείες, όσο και στους εργαζομένους της και τους πελάτες της. 

Προσομοιάζοντας τα στάδια ανάπτυξης κάθε digital agency με επίπεδα ενός video game, τόνισε την αξία που λαμβάνει μια εταιρεία μέσα από τη διαρκή κατάρτιση και εξειδίκευση των εργαζομένων της, η οποία ακολούθως μεταβιβάζεται στους πελάτες και τους καταναλωτές της.

Κατά τη διάρκεια του Digital Expo πραγματοποιήθηκαν workshops, διαγωνισμοί, τουρνουά gaming και πολλές ακόμη ενδιαφέρουσες ομιλίες, που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού στο κατάμεστο εκθεσιακό κέντρο. 

Πηγή εικόνας: https://dexpo.gr/

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ