ΕΙΕΠ: DHL Express Ελλάδας – Χορηγός Κατηγορίας στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2019

Η άριστη Εξυπηρέτηση του Πελάτη είναι μία συνταγή που για να πετύχει δεν απαιτεί μόνο τα σωστά συστατικά στην ιδανική αναλογία, αλλά κυρίως το μεράκι και την αγάπη του… σεφ!

Στην DHL Express το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό και επιμένουμε να ξεκινάμε πάνω και πέρα από όλα με την κουλτούρα και τη φιλοσοφία που καλλιεργούμε μέσα στον Οργανισμό.

Η Παράφορα Πελατοκεντρική Κουλτούρα (Insanely Customer Centric Culture – ICCC), όπως εμείς την ονομάζουμε, είναι ο τρόπος που λειτουργούμε καθημερινά στην επαφή μας με τον Πελάτη αλλά και με το Συνάδελφο. Η φιλοσοφία που έχουμε αναπτύξει εντός της εταιρείας μας έχει δύο βασικά χαρακτηριστικά: τη συνεργασία, αφού αναμφίβολα κανένα Τμήμα δεν μπορεί να λειτουργήσει μόνο του και βέβαια την αγαπημένη μας συνήθεια να βάζουμε στην καρδιά όλων των δραστηριοτήτων μας τον ίδιο τον Πελάτη.

Και φαίνεται πως αυτή η συνταγή πετυχαίνει αφού η εμπιστοσύνη που λαμβάνουμε από τους πελάτες μας τα τελευταία 40 χρόνια παρουσίας μας στην Ελλάδα, μας έχει οδηγήσει στην κορυφή του κλάδου των Διεθνών Ταχυμεταφορών, με μερίδιο αγοράς που ξεπερνά το 57%. 

Η συνέπεια στις αξίες μας είναι το σώμα αυτής της μακροχρόνιας και αμφίδρομης σχέσης ενώ η καρδιά του χτυπάει στους 530 εργαζόμενους και συνεργάτες, με τους οποίους εργαζόμαστε σκληρά για το κοινό μας όραμα: συνδέουμε ανθρώπους, βελτιώνουμε ζωές!

Ελευθέριος Σαμαράς
Διευθύνων Σύμβουλος
DHL Express Ελλάδας, Κύπρου & Μάλτα

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ