Η Schneider Electric συμμετέχει σε πρωτοβουλία για τη δημιουργία ηλεκτρολογικού εργαστηρίου

Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, συμμετείχε ως χορηγός στην πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (ΠΟΣΕΗ) σε συνεργασία με το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), για τη δημιουργία ηλεκτρολογικού εργαστηρίου για τις ανάγκες δια βίου μάθησης εργοληπτών ηλεκτρολόγων. Η Schneider Electric πρόσφερε προϊόντα για λύσεις και εφαρμογές βιομηχανικού αυτοματισμού, υποστηρίζοντας τους σκοπούς του εργαστηρίου.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 στα γραφεία της ΓΣΕΒΕΕ, παρουσία του προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ κ. Καββαθά και του προέδρου της ΠΟΣΕΗ κ. Αγγουράκη, έγινε η παράδοση των υλικών από τους εκπροσώπους της Schneider Electric, κ. Καρακασίδη, Distributors, Retailers and Electricians Director, κ. Μυλωνά, Sales Engineer, κ. Κυπαρίσση, Sales Engineer και κα Λαζαρίδου, Sales Engineer.
 
Ο κ. Καρακασίδης δήλωσε σχετικά: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο την ΠΟΣΕΗ όσο και το ΚΕΚ της ΓΣΕΒΒΕ, καθώς με την πρόσκληση αυτή μας έδωσαν την ευκαιρία να συμμετέχουμε σε μια τόσο σημαντική πρωτοβουλία και να αποδείξουμε εμπράκτως για ακόμα μια φορά τη στήριξή μας στον κλάδο. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο αυτό εγχείρημα». 

Σχετικά με την Schneider Electric
Στη Schneider Electric, πιστεύουμε ότι η πρόσβαση στην ενέργεια και στο ψηφιακό περιβάλλον αποτελεί βασικό ανθρώπινο δικαίωμα. Στόχος μας είναι να προτρέψουμε τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις να υιοθετήσουν την φιλοσοφία μας για αποδοτική χρήση ενέργειας και πόρων, εξασφαλίζοντας ότι ‘Life Is On’ παντού, για όλους και σε κάθε στιγμή. Παρέχουμε ψηφιακές λύσεις διαχείρισης ενέργειας και αυτοματισμού για βελτιστοποίηση της αποδοτικότητας και της βιωσιμότητας. Συνδυάζουμε παγκοσμίως κορυφαίες τεχνολογίες διαχείρισης ενέργειας, αυτοματισμού σε πραγματικό χρόνο, καθώς και λογισμικό και υπηρεσίες συνθέτοντας ολοκληρωμένες λύσεις για Κατοικίες, Κτίρια, Data Centers, Υποδομές και Βιομηχανίες. Δεσμευόμαστε να συμβάλλουμε ενεργά στη διάδοση των αμέτρητων δυνατοτήτων μιας ανοιχτής, παγκόσμιας, καινοτόμου κοινότητας που εργάζεται με πάθος για τις αξίες μας για έναν ουσιαστικό επιχειρηματικό σκοπό και ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς που προωθεί τη συμμετοχή και την πρωτοβουλία από όλους. 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ