Τράπεζα Πειραιώς: Μικροί μαθητές έμαθαν για την αποταμίευση στην Πρέβεζα

Η τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου κάθε χρόνο έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης. Διαχρονικά το κεντρικό νόημα της επετείου είναι ότι η αποταμίευση συμβάλλει στο ατομικό και γενικό όφελος. Στο πλαίσιο του εορτασμού και φέτος, οι μαθητές και οι δάσκαλοι της 5ης και 6ης τάξης, του 5ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας, καθώς και τα νήπια και οι νηπιαγωγοί του Καραμάνειου Νηπιαγωγείου επισκέφθηκαν το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην πόλη της Πρέβεζας.

Τους 45 μαθητές δημοτικού, τα 45 νήπια και τους εκπαιδευτικούς που τους συνόδευαν υποδέχθηκαν ο Διευθυντής του καταστήματος κ. Δημήτριος Γάκης, καθώς και τα στελέχη κα. Μαρίνα Κλείτσα και κα. Ευαγγελία Μοσχοπούλου. Στη συνέχεια τους ξενάγησαν στους χώρους λειτουργίας του καταστήματος και τους εξήγησαν τις δραστηριότητες κάθε τμήματος. Ταυτόχρονα, ο κ. Γάκης τόνισε την αξία της αποταμίευσης, ενώ υπογράμμισε τη σημασία του τραπεζικού συστήματος στη λειτουργία της οικονομίας και των επιχειρήσεων.

Οι μαθητές έδειξαν ζωηρό ενδιαφέρον για τις αυτοματοποιημένες τραπεζικές λειτουργίες εντός του καταστήματος, καθώς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πραγματοποίηση πράξεων.

Επιπλέον οι πιο μικροί επισκέπτες του Καραμάνειου Νηπιαγωγείου είχαν ετοιμάσει και έφεραν στην Τράπεζα κουμπαράδες και αφίσες με παροιμίες και γνωμικά σχετικά με την αποταμίευση.

Ο κ. Γάκης πρόσφερε σε όλους αναμνηστικά δώρα με το λογότυπο της Τράπεζας Πειραιώς και τους διαβεβαίωσε ότι οι πόρτες της τράπεζας είναι ανοιχτές για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία τους δημιουργηθεί στο μέλλον.

Από την εφημερίδα «Πρωϊνά Νέα»

Πηγή άρθρου: http://www.epirusonline.gr
Πηγή εικόνας: 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ