ΑΒ Βασιλόπουλος: 500 καταστήματα για να έχετε πάντα δίπλα σας το δικό σας ΑΒ

H ΑΒ Βασιλόπουλος «μεγαλώνει» και «γιορτάζει» το άνοιγμα του 500ου καταστήματός της, με τη νέα προσθήκη στο δίκτυό της, το ολοκαίνουριο AB Food Market Βόλος (Δημητριάδος). 

Με 42 νέα καταστήματα σε Αττική, Μακεδονία, Πελοπόννησο και Κεφαλονιά, από την αρχή του έτους, έρχεται πιο κοντά στους πελάτες που εμπιστεύονται το δίκτυό της για τις αγορές τους, ώστε να έχουν πάντα δίπλα τους, το δικό τους ΑΒ.  Με αυτόν τον τρόπο, μεταφέρει τη μοναδική αγοραστική εμπειρία ΑΒ ως συνώνυμο της άριστης ποιότητας, της ποικιλίας των προϊόντων που φέρνει στα ράφια της και του υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης.

Μέσα από  την υλοποίηση του επενδυτικού της πλάνου που αγγίζει τα 60 εκ. ευρώ για το 2019, η ΑΒ Βασιλόπουλος τονώνει την άμεση και έμμεση απασχόληση και στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες. Όμως, η ΑΒ δε σταματά εκεί. Επενδύει στον τόπο με περηφάνια για τις προοπτικές της ελληνικής πρωτογενούς παραγωγής, αλληλεγγύη για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, μέριμνα για το περιβάλλον και πιστή στη δέσμευσή της να ανταποδίδει στην κοινωνία το θετικό μέρισμα της εμπιστοσύνης που της δείχνει, πολλαπλασιάζει το καλό με ενεργό ρόλο σε κάθε γειτονιά.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, συνεχίζει τη δυναμική της επέκταση σε όλη τη χώρα και αλλάζει τα δεδομένα στα καθημερινά ψώνια τόσο στα φυσικά καταστήματα, όσο και online. Πάντα δίπλα στους πελάτες της, πάντα δίπλα σε κάθε γειτονιά, εκεί που χτυπάει η καρδιά της ΑΒ. 

80 χρόνια | Αφιερωμένοι σε εσάς!

Λίγα λόγια για το νέο AB Food Market στον Βόλο
Η νέα προσθήκη, το ολοκαίνουριο ΑΒ Food Market Βόλος (Δημητριάδος), αποτελεί το 181ο  κατάστημα του δικτύου Franchise της εταιρείας. Το ολοκαίνουριο AB Food Market στον Βόλο διαθέτει 260 τ.μ. χώρων πώλησης σε ένα επίπεδο, ενώ φέρνει στα ράφια του κωδικούς άριστης ποιότητας και εξαιρετικής ποικιλίας προϊόντων. Με μια εννεαμελή ομάδα, έτοιμη να βάλει τα δυνατά της, το νέο κατάστημα υποδέχεται όλους τους κατοίκους της περιοχής στους σύγχρονους χώρους του. 

Λίγα Λόγια για την ΑΒ Βασιλόπουλος
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μετρά 80 χρόνια διαρκούς παρουσίας στην ελληνική αγορά τροφίμων και έχει ταυτιστεί στη συνείδηση των συνεργατών, των προμηθευτών και των πελατών της με την παροχή άριστης ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών. Διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο 500 καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα και απασχολεί περισσότερους από 14.000 εργαζομένους, συμβάλλοντας δυναμικά στην εθνική οικονομία και απασχόληση, ενώ αποτελεί και έναν από τους πιο σημαντικούς επενδυτικούς φορείς. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της ΑΒ Βασιλόπουλος: https://www2.ab.gr/80xronia/ 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ