Τράπεζα Πειραιώς: Project Future: Περισσότερες από 3.500 αιτήσεις συμμετοχής στον τρίτο κύκλο

Υπερέβησαν τις 3.500 οι αιτήσεις συμμετοχής νέων πτυχιούχων στον τρίτο κύκλο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας της Τράπεζας Πειραιώς, Project Future. 

Το αυξημένο ενδιαφέρον που καταγράφεται, όπως και στους προηγούμενους κύκλους, επιβεβαιώνει την ανάγκη που υπάρχει στην σύγχρονη αγορά εργασίας για εξειδικευμένη εκπαίδευση, ανάγκη που αποτέλεσε και τη βάση για την διαμόρφωση του Project Future από την Τράπεζα Πειραιώς. 

Οι νέοι που έχουν υποβάλλει αίτηση – ο αριθμός τους ήταν κατά 45% μεγαλύτερος από εκείνον του δεύτερου κύκλου – περνούν τώρα από το στάδιο του game based assesment που περιλαμβάνει τεστ ικανότητας και προσωπικότητας. Θα ακολουθήσει η διαδικασία του Live Assesment, των συνεντεύξεων με στελέχη της αγοράς και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί το πρώτο μέρος της εκπαίδευσης, το 3Day Training, στις 13-15 Νοεμβρίου στην Αθήνα και στις 25 -27 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Οι εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις στους πυλώνες Digital Marketing, Supply Chain, Data Science και Java, θα πραγματοποιηθούν από τις 18 Νοεμβρίου μέχρι και τις 21 Δεκεμβρίου στην Αθήνα και από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. 

Το Project Future συνδέει την τριτοβάθμια εκπαίδευση με την αγορά εργασίας, παρέχοντας σε νέους πτυχιούχους εξειδικευμένες γνώσεις που θα τους βοηθήσουν στην προσωπική και επαγγελματική τους ανέλιξη. 

Πραγματοποιείται σε ετήσια βάση, σε δύο κύκλους, σε συνεργασία με το ReGeneration Academy. Ενώνοντας τις δυνάμεις τους με τις Google, Facebook, Code.Hub και το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη του Ομίλου Πειραιώς, δίνουν τη δυνατότητα σε νέους πτυχιούχους να αποκτήσουν εφόδια που είναι χρήσιμα στην αγορά εργασίας. 

Στους δύο πρώτους κύκλους του Project Future, υποβλήθηκαν 6.500 αιτήσεις, εκπαιδεύτηκαν 1.094 νέοι σε τομείς που έχουν ζήτηση στην αγορά εργασίας ενώ μέχρι σήμερα απορροφήθηκε από επιχειρήσεις άνω του 60% των αποφοίτων, ποσοστό που αυξάνεται σταθερά.

Πηγή άρθρου: http://www.csringreece.gr/

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ