Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Ο ΕΟΤ διοργάνωσε Εθνικό Περίπτερο στην τουριστική έκθεση ΙΤΒ Asia 2019 στη Σιγκαπούρη

Τις πύλες της άνοιξε από τις 16 έως τις 18 Οκτωβρίου η τουριστική έκθεση ITB Asia 2019, η οποία έλαβε χώρα στο Sands Expo and Convention Centre, Marina Bay Sands στη Σιγκαπούρη, όπου διοργάνωσε και φέτος Εθνικό Περίπτερο ο ΕΟΤ, με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου.
 
Στην  ITB Asia 2019 συμμετείχαν επτά ελληνικές επιχειρήσεις. Πρόκειται για τις Argo Travel Group, Athens Express, Celestyal Cruises, CHANDRIS HOTELS – GREECE, Electra Hotels & Resorts και HETCO TOURS, οι οποίες έλαβαν μέρος στο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο που διοργάνωσε ο ΕΟΤ, ενώ ως ανεξάρτητος εκθέτης συμμετείχε η εταιρία TourGreece SA.  

Το ενδιαφέρον για την επόμενη διοργάνωση αναμένεται να είναι μεγαλύτερο έναντι της προηγούμενης ITB Asia, η οποία προσέλκυσε σε διάστημα τριών ημέρων περισσότερους από 13.000 επισκέπτες. Μεταξύ αυτών ήταν εκπρόσωποι εταιριών, τουριστικών γραφείων και τουριστικών οργανισμών, ξενοδοχείων κ.α. 
 
Η τελευταία διοργάνωση της ITB Asia κατέγραψε αύξηση 7.4% στις προγραμματισμένες επαγγελματικές συναντήσεις, οι οποίες άγγιξαν συνολικά τις 27.000, ενώ σημαντική αύξηση σημειώθηκε και στους εκθέτες, σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση, ο αριθμός των οποίων υπερέβη τους 1.300 σε αριθμό. 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι την ITB Asia διοργανώνει ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου, διοργανωτής της τουριστικής έκθεσης ITB Berlin, στην οποία ο ΕΟΤ δείχνει ισχυρή παρουσία κάθε χρόνο. 
 
Η επόμενη ITB Asia θα διεξαχθεί στις 21.- 23.10.2020, όπου ο ΕΟΤ πρόκειται να διοργανώσει το Εθνικό Περίπτερο. 
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση, κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα, στο τηλ. 210 64 19 037 ή να ανατρέξει στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.itb-asia.com και στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ