Boussias Communications: Mobility Awards 2019: Διεκδικήσετε τη διάκριση

Τα Mobility Awards 2019, που διοργανώνονται από το Plant της Boussias Communications, έρχονται για να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις καινοτόμες πρακτικές, τεχνολογίες και εφαρμογές επιχειρήσεων του ευρύτερου κλάδου της αυτοκίνησης. Oι βασικές κατηγορίες βράβευσης είναι Leasing, Rental, Fleet Management, Innovation and Convenience και Best Car.

Στόχος των βραβείων είναι α) να προβάλλουν τους νικητές, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διακρίνονται, β) να αναδείξουν τις προσφερόμενες λύσεις και τεχνολογίες στον τομέα του αυτοκινήτου και της κινητικότητας, γ) να επικοινωνήσουν τα χαρακτηριστικά των βραβευμένων πρακτικών, ώστε να εμπνεύσουν τον κλάδο και δ) να κινητοποιήσουν τις επιχειρήσεις για τη διαρκή βελτίωση των επιδόσεών τους.

Παράλληλα, η Κριτική Επιτροπή συγκεντρώνει σημαντικότατες προσωπικότητες της ακαδημαϊκής κοινότητας, σύμβουλους επιχειρήσεων και εκπροσώπους φορέων, με Πρόεδρό της τον Γιώργο Γιαννή, Καθηγητή στη Διαχείριση και Ασφάλεια της Κυκλοφορίας στον Τομέα Μεταφορών και Συγκοινωνιακής Υποδομής της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. 

Έτσι, διασφαλίζεται η διεξαγωγή ενός διαγωνισμού με υψηλό κύρος και διαφάνεια, που φιλοδοξεί να προωθήσει την ευγενή άμιλλα και να ενισχύσει τη συνεισφορά του ευρύτερου κλάδου της αυτοκίνησης στο ευ επιχειρείν. 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.mobilityawards.gr και να ενημερωθείτε για τους όρους συμμετοχής και τις κατηγορίες βράβευσης, ώστε να προετοιμάσετε τις υποψηφιότητές σας.

Η υποβολή των υποψηφιοτήτων πραγματοποιείται έως τις 29 Νοεμβρίου 2019 και η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο 2020.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ