Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Με άρωμα Ελλάδας και Κύπρου η Διεθνής Έκθεση για τη διαμόρφωση ελεύθερου χρόνου, ταξιδιών και αναψυχής, f.re.e

Από τις 19 έως 23 Φεβρουαρίου 2020, ανοίγει τις πύλες της η επόμενη διεθνής έκθεση f.re.e., για τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου, τα ταξίδια και την αναψυχή, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου.
Στο πλαίσιο της έκθεσης, για τέταρτη συνεχή φορά, η εταιρία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE διοργανώνει Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, επίσημου αντιπροσώπου του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Η f.re.e. πρόκειται να λάβει χώρα για δέκατη χρονιά και αποτελεί την καλύτερη πλατφόρμα του κλάδου της στην περιοχή της Βαυαρίας. Την προηγούμενη διοργάνωση επισκέφτηκαν περισσότεροι από 140.000 ενδιαφερόμενοι, σημειώνοντας για άλλη μια φορά ρεκόρ συμμετοχής, ενώ περίπου 1.300 εταιρίες από 70 χώρες είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε μια έκταση 88.000 τ.μ.
Τα θέματα, που παρουσιάζονται στην έκθεση, αφορούν διακοπές αναψυχής με τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα, κάμπινγκ, εταιρίες ενοικίασης αυτοκινούμενων, σκάφη, εξοπλισμό, διακοπές και αναψυχή στη θάλασσα, αλλά και θαλάσσια σπορ (καταδύσεις, ψάρεμα, κανό, κωπηλασία) υγεία, ομορφιά, wellness, ταξίδια για όλα τα γούστα, ταξιδιωτικά γραφεία, ταξιδιωτικούς οργανισμούς, ποδηλασία, εξοπλισμό, διοργάνωση εκδρομών, extreme sports: αναρρίχηση, τρέκινγκ, nordic walking, wind surfing αλλά και jogging, πεζοπορία, fitness και εξοπλισμός, άλογα, διακοπές με ιππασία, σίτιση και φύλαξη αλόγων, κατασκευές κ.α.
Για την Ελλάδα, η οποία είναι ο κατ’ εξοχήν προορισμός διακοπών και αναψυχής, η έκθεση αυτή αποτελεί μεγάλη ευκαιρία προβολής. Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης διοργάνωσης δίνεται στον επισκέπτη η δυνατότητα να προγραμματίσει και να οργανώσει τις διακοπές του. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην έκθεση f.re.e. 2019, η Ελλάδα και η Κύπρος εκπροσωπήθηκαν από 14 δυναμικές επιχειρήσεις του κλάδου. Οι παραπάνω συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με tour operators και πλήθος καταναλωτών, ώστε να επικοινωνήσουν στο ευρύ κοινό της έκθεσης τις πολλαπλές επιλογές εναλλακτικού τουρισμού των δύο χωρών (αγροτουρισμός, πεζοπορία, κολύμβηση, ποδηλασία, θαλάσσια σπορ, ταξίδια αναψυχής και wellness).
Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και την Κύπρο ενημερώνει ότι κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση, που επιθυμεί να συμμετάσχει στην έκθεση, μπορεί να απευθύνεται για πληροφορίες στο τηλ. 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://www.free-muenchen.de/en/ και στην ειδική ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr.
<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ