Boussias Communications: Influencer Marketing Awards – Βραβεύθηκαν οι πιο δημιουργικές καμπάνιες της χρονιάς

«Like» στην τελετή απονομής των Influencer Marketing Awards
Βραβεύθηκαν οι πιο δημιουργικές καμπάνιες της χρονιάς

#influencerawardsgr

Πάνω από 200 στελέχη των πιο «Influencer» brands και agencies αλλά και δημοφιλείς influencers, Instagrammers και Youtubers, βρέθηκαν χθες το βράδυ, Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου στο Box Athens, στην τελετή απονομής των Influencer Marketing Awards, που πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά από την Boussias Communications, με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Χατζηδάκη.  

Χιούμορ, δυνατή μουσική και instagrammable props πλαισίωσαν την τελετή απονομής που έμοιαζε με ένα μεγάλο pre-Christmas πάρτι για influencers και «followers». 

Η Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής Μαρία Ηλιάκη αναφέρθηκε στον χαιρετισμό της στις αξίες που θα πρέπει να πρεσβεύει ο influencer. «Όταν πριν από 10 χρόνια ξεκίνησα να δημιουργώ content για συνεργάτες ποτέ δε φαντάστηκα ότι όλο αυτό θα γιγαντωνόταν τόσο, και παρακολουθώντας τις τάσεις στο εξωτερικό φαίνεται ότι ακόμη είμαστε μόνο στην αρχή. Έτσι, το να υπάρχουν βραβεία που θα φωτίζουν καταπληκτικές/ αποτελεσματικές συνεργασίες ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. Ο influencer πριν από την ιδιότητα του Influencer έχει άλλες ιδιότητες πραγματικά σημαντικότερες, όπως το να είναι αυθεντικός, να του αρέσει να επικοινωνεί με τους ακόλουθους τους, να του αρέσει να ακούει, να προτείνει, να προτρέπει τους φίλους του να σκεφτούν, να προβληματιστούν, να εμπνευσθούν αλλά και να προσφέρουν, όπως κι εκείνος άλλωστε. Έτσι, λοιπόν, σήμερα νιώθω ότι ναι μεν βραβεύονται οι influencers, αλλά κατά κύριο λόγο βραβεύονται όλες οι παραπάνω ιδιότητες και αξίες τους, αλλά και οι αξίες των brand που εκπροσωπούν. Είμαι περήφανη για την ποιότητα των ενεργειών που είδα με αφορμή την προεδρία μου». 

GRAND AWARDS 
Οι μεγάλες διακρίσεις του διαγωνισμού ήταν οι Influencer Agency of the Year, Influencer Brand of the Year και Influencer of the Year, οι οποίες απονεμήθηκαν ως εξής: 
  • Influencer Agency of the Year: Digital Minds 
  • Influencer Brand of the Year: Γερμανός 
  • Influencer of the Year: Unboxholics 

PLATINUM AWARDS 
Tα Influencer Marketing Awards επιβράβευσαν τις καλύτερες ενέργειες στις ενότητες Best Influencer Marketing Per Industry, Best Influencer Marketing Strategy, Growth & Innovation in Influencer Marketing και Best Influencers, στις οποίες τα platinum βραβεία απέσπασαν οι: 
  • Best Influencer Marketing per Industry: The Coca-Cola Company – Fanta Hellas, «The F* Academy»
  • Best Influencer Marketing Strategy: JNLeoussis+, «Μπάρμπας στη δωδώνη»
  • Growth & Innovation in Influencer Marketing: Digital Minds – Cosmote, «Σ’αγαπώ, Μ’αγαπάς: η Δήμητρα και ο Θοδωρής πιο ντίτζιταλ από ποτέ»
  • Best Influencers: Γερμανός – Digital Minds, «Unboxholics for Germanos»

Η βραδιά επεφύλασσε πολλές «instagrammable» εκπλήξεις, όπως οι δημιουργικές «φούσκες» και τα «selfie points», που δημιούργησαν ένα ιδανικό περιβάλλον για φωτογραφίσεις, αλλά και το superfan 360 video που επιμελήθηκε η εταιρεία Sound Voice και το Myphotobooth. 

Επίσης, αυτοκόλλητα – καρδούλες που παρέπεμπαν στα Likes του Instagram ήταν στη διάθεση του κοινού που είχε… flirty διάθεση! 

Στην τελετή παρευρέθηκαν και πολλά γνωστά ονόματα- influencers, όπως Άκης Πετρετζίκης, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Γαβριήλ Νικολαΐδης, Τζένη Μελιτά, Βενετία Καμάρα, Γιάννης Δρυμωνάκος, Νατάσα Μπερέκου, Δημήτρης Κουλούρης, Στέφανος Δημητριάδης, Γιώργος Βαγιάτας, Unboxholics. 

Oι καλεσμένοι έλαβαν ως δώρο goody bag με προϊόντα Coca-Cola Zero, Lion και Fitness της Nestle, Crayon Liposan, Twix και Μακεδονικό Χαλβά. 

Επίσης, η Monitor Electronics, κατασκευαστές Led Video Displays & Walls, πρόσφερε το Oraton Led Totem. 

Χορηγοί επικοινωνίας ήταν τα Glow.gr, Ladylike, Mad και neolaia.gr. 

**Επισκεφθείτε το site των βραβείων www.influencermarketingawards.gr προκειμένου να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση, αναλυτικά τους νικητές και φωτογραφίες και να σας υπενθυμίσουμε ότι το hashtag είναι:

#influencerawardsgr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ