Η RSM Ελλάδος ως Strategic Partner στο FORTUNE GREECE CEO Initiative

Το FORTUNE GREECE CEO Initiative,  το φόρουμ για εταιρικούς ηγέτες οι οποίοι δεσμεύονται στην αντιμετώπιση σημαντικών κοινωνικών προβλημάτων στο πλαίσιο της κεντρικής επιχειρηματικής τους στρατηγικής , πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019 στο Hotel Grand Bretagne. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία  η οποία ξεκίνησε από το Fortune στην Αμερική, μετά από μια ιστορική συνάντηση 100 CEOs με τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό, τον Δεκέμβριο του 2016.

Η RSM Ελλάδος συμμετείχε στο FORTUNE GREECE CEO Initiative ως Strategic Partner καθώς οι αξίες της εταιρίας ταιριάζουν απόλυτα με την πεποίθηση που αντιπροσωπεύει το φόρουμ ότι η ένταξη ενός ευρύτερου σκοπού στην εταιρική στρατηγική μιας επιχείρησης αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία για την προσέλκυση και την κινητοποίηση ταλαντούχων εργαζομένων, την εμβάθυνση των δεσμών με πελάτες και συνεργάτες, τη σταθεροποίηση της εταιρικής φήμης σε μια εποχή φθίνουσας εμπιστοσύνης και την συμμετοχή των επιχειρήσεων στη προστασία του περιβάλλοντος και στη δημιουργία μιας βιώσιμης κοινωνίας στη κρίσιμη περίοδο που διανύουμε.

Η Κυρία Έλενα Στυλιανού, Partner της RSM Ελλάδος, συμμετείχε σε συζήτηση με μορφή πάνελ, με θέμα “Business as a platform for change” μαζί με τον Κύριο Κώστα Γεράρδο, Αντιπρόεδρο & Διευθύνων Σύμβουλο της Plaisio Computers, και τον Κύριο Γιάννη Παπαχρήστου, Γενικό Διευθυντή της Coca-Cola Τρία Έψιλον. Και οι 3 ομιλητές εστίασαν στην ένταξη ενός ευρύτερου σκοπού στην εταιρική στρατηγική μιας επιχείρησης καθώς αποτελεί πλέον επιτακτική ανάγκη οι επιχειρήσεις να επικεντρωθούν στη δημιουργία μακροπρόθεσμης αξίας για όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη με στόχο ένα βιώσιμο και πιο δίκαιο κόσμο. Στο πλαίσιο της συζήτησης σχετικά με το πώς θα πρέπει οι επιχειρήσεις να αναθεωρήσουν τη στρατηγική τους και το επιχειρηματικό τους μοντέλο στην πράξη για να υπάρχει ουσιαστική δημιουργία αξίας για όλους, η Κυρία Έλενα Στυλιανού εστιάζοντας στην σπουδαιότητα της δημιουργίας μιας οργανωτικής κουλτούρας που θα επικεντρώνεται στις ανάγκες του σήμερα, σημείωσε πως «είναι απαραίτητο οι αξίες των εταιρειών να είναι μέρος της καθημερινότητας ολόκληρου του οργανισμού και οι διοικήσεις είναι αυτές που πρέπει να δώσουν πρώτες το παράδειγμα».

Το FORTUNE GREECE CEO Initiative προσέφερε μια πρωτοποριακή ευκαιρία για τους ηγέτες που βρίσκονται στο τιμόνι των μεγάλων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, να δημιουργήσουν ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο στον 21ο αιώνα και να αποτελέσουν παράδειγμα για τη νέα γενιά επιχειρηματικότητας στη χώρα μας.

Τα κεντρικά θέματα που συζητήθηκαν στο φόρουμ άγγιξαν καίρια ζητήματα όπως Developing and Training the Workforce, Business as a platform for change, Technology as a Tool to Empower, Financial Health and Inclusion, Creating A Diverse Workplace Helps Companies Thrive κ.α.


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ