Boussias Communications: Loyalty Awards 2020

Celebrating Excellence in Customer Retention & Engagement

Το ταξίδι προς τη νίκη μόλις ξεκίνησε! 
Ο διαγωνισμός για την ανάδειξη των νικητών των φετινών Loyalty Awards μόλις ξεκίνησε! 

Από σήμερα ήδη, η πλατφόρμα υποδοχής υποψηφιοτήτων είναι στη διάθεσή σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να σας βοηθήσουμε στην επιλογή των κατηγοριών βράβευσης που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. 

Αν είστε περήφανοι για τις επιδόσεις της εταιρείας σας στο customer loyalty, διεκδικήστε μια θέση στο βάθρο και κερδίστε την αναγνώριση και την προβολή που σας αξίζει. 

Μετά τη νίκη, τι; 
Ιδού μερικοί τρόποι για να αξιοποιήσετε το βραβείο που θα κερδίσετε: 
  1. Ενημερώστε μέσω δελτίων τύπου την αγορά και τους πελάτες σας για την επιτυχία σας,
  2. Χρησιμοποιήστε το sticker του βραβείου στις διαφημίσεις σας,
  3. Κοινοποιήστε τη διάκριση εσωτερικά και κάντε περήφανους τους συνάδελφους και τους συνεργάτες σας,
  4. Εφόσον η διάκριση αποδεικνύει ότι ανήκετε στην ελίτ του κλάδου, αναδείξτε τη στα social media με το κατάλληλο content,
  5. Δημιουργήστε ένα PR event παρουσίασης του βραβευμένου case study,
  6. Αξιοποιήστε το momentum και την ώθηση που σας προσφέρει η διάκριση, για τη δημιουργία new business. 

Τα βραβεία «Loyalty Award αναδεικνύουν τις καλύτερες πρακτικές των επιχειρήσεων, οι οποίες σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν µε στόχο τη δηµιουργία, τη διατήρηση και την ενίσχυση των σχέσεων µε τους πελάτες, µε βασικό άξονα τα προγράµµατα πιστότητας.

Οι υποψηφιότητες αφορούν σε προγράµµατα και µοντέλα επιβράβευσης, στις ευκαιρίες που δηµιουργούν οι µάρκες για επικοινωνία και αλληλεπίδραση µε τους πελάτες και στις στρατηγικές που εφαρµόζουν οι επιχειρήσεις για να διατηρούν το πελατολόγιό τους.

Η ανεξάρτητη κριτική επιτροπή αποτελείται από εµπειρογνώµονες, πανεπιστηµιακούς, εκπροσώπους φορέων και υψηλόβαθµα στελέχη του µάρκετινγκ, της διαφήµισης, της επικοινωνίας και της εξυπηρέτησης πελατών.

Η κριτική επιτροπή θα αξιολογήσει τις υποψηφιότητες και θα επιλέξει τους νικητές σύµφωνα µε ποιοτικά και ποσοτικά κριτήρια, όπως η καινοτοµία στο σχεδιασµό και την υλοποίηση του προγράµµατος ή της συγκεκριµένης πρωτοβουλίας / πρακτικής, η διαφοροποίηση έναντι του ανταγωνισµού, τα µετρήσιµα αποτελέσµατα (αύξηση πωλήσεων και µεριδίου αγοράς, διεύρυνση πελατειακής βάσης κ.λπ.), κ.ά.

Yποβολή των υποψηφιοτήτων έως: Παρασκευή 21 Φεβρουρίου 2020



Χαιρετισμός του Προέδρου της Κριτικής Επιτροπής
Καθηγητής Γεώργιος Ι. Σιώμκος

«Τα βραβεία αναδεικνύουν τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρει η επένδυση μιας επιχείρησης σε προγράμματα loyalty»

«Τα Loyalty Awards έρχονται για 3η χρονιά! Ένας πολύ πετυχημένος θεσμός που παρουσιάζει τις καλύτερες πρακτικές και πρωτοβουλίες στο loyalty. Παράλληλα, λειτουργεί και ως benchmark για τις επιχειρήσεις στις οποίες δίνεται η δυνατότητα να συγκρίνουν τις δράσεις και τα προγράμματά τους με αντίστοιχες και αντίστοιχα των ανταγωνιστών τους αλλά και επιχειρήσεων άλλων κλάδων.

Οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί στις μέρες μας αναγνωρίζουν το γεγονός ότι το customer loyalty έρχεται ως αποτέλεσμα τόσο της αξίας των προϊόντων και υπηρεσιών που αυτές προσφέρουν στους πελάτες τους, όσο – και κυρίως – ως αποτέλεσμα της ικανοποίησης και των θετικών εμπειριών που αποκομίζουν οι πελάτες (CX) τους από τη μεταξύ τους σχέση.

Έτσι, τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερο, οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα επενδύουν στο χτίσιμο αποδοτικών σχέσεων με τους πελάτες τους μέσω της ανάπτυξης καινοτόμων loyalty programs. Στην προσπάθεια ανάπτυξης καινοτόμων προγραμμάτων, οι επιχειρήσεις ενδυναμώνονται από τις τεχνολογικές προόδους της ψηφιακής εποχής. Αυτές συμβάλλουν στη βελτίωση της επικοινωνίας επιχείρησης-πελάτη, αλλά και στη συλλογή από την επιχείρηση πλουσιότερων χρήσιμων δεδομένων για τον πελάτη.

Τα loyalty programs και rewards της επιχείρησης, πλέον, δύνανται να ενσωματώνουν κοινωνικές και συμπεριφορικές δράσεις, όπως, για παράδειγμα, τα referral rewards και οι πόντοι για User-generated προγράμματα. Η επένδυση της επιχείρησης σε προγράμματα loyalty της προσφέρει μια σειρά από οφέλη: ανάπτυξη των πωλήσεων, ανάπτυξη του equity της επιχείρησης, αύξηση του ROI των προγραμμάτων της, χτίσιμο, διατήρηση και περαιτέρω ενδυνάμωση των σχέσεων με τους πελάτες της, ενισχυμένο engagement και προσέλκυση νέων πελατών.

Όλοι οι υψηλού επιπέδου συντελεστές του θεσμού των Loyalty Awards 2020 αποτελούν τα εχέγγυα μιας αξιοκρατικής, έγκριτης και αδιάβλητης διαδικασίας υποβολής και αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων που αναμένεται και φέτος να σημειώσουν νέο ρεκόρ.»

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ