Το mobile app PetroGaz από την RDC Informatics

Το τμήμα υπηρεσιών WEB & MOBILE DEVELOPMENT της RDC Informatics ολοκλήρωσε με επιτυχία την ανάπτυξη της Mobile εφαρμογής PetroGaz, για λογαριασμό της ομώνυμης εταιρείας ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ.

Το νέο app αποτελεί ένα μοναδικό ψηφιακό βοηθό για τους υφιστάμενους αλλά και τους νέους πελάτες της εταιρείας παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες για τη διάθεση προϊόντων υγραερίου αλλά και ενημερώνοντας για τη χρήση και τα πλεονεκτήματά του υγραερίου ως καύσιμο κίνησης, θέρμανσης και οικιακής χρήσης.

H εφαρμογή αποτελείται από τέσσερις βασικές ενότητες, μέσα από τις οποίες ο χρήστης μπορεί να εντοπίσει πρατήρια διάθεσης υγραερίου κίνησης της ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ, να παραγγείλει χύμα υγραέριο για δεξαμενές και να ενημερωθεί για τα σημεία διάθεσης των καταναλωτικών προϊόντων της ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ πανελλαδικά. Τέλος μέσα από ένα έξυπνο παιχνίδι γνώσεων μπορεί κανείς να μάθει χρήσιμες πληροφορίες για το υγραέριο και τις χρήσεις του.

Η νέα εφαρμογή διατίθεται ήδη σε Google Play & Apple Store, απολύτως δωρεάν και έρχεται να προστεθεί στο portfolio επιτυχημένων mobile εφαρμογών της RDC Informatics. 

Η RDC Informatics αποτελεί έναν ολοκληρωμένο οργανισμό παροχής λύσεων και προϊόντων Πληροφορικής που σχεδιάζει, αναπτύσσει και προσφέρει λύσεις τεχνολογίας σε ένα ευρύτατο φάσμα επαγγελματικών χώρων και οργανισμών. Αναλυτικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.rdc.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ