ΕΙΕΠ: 6ο Συνέδριο Καλών Πρακτικών στην Εξυπηρέτηση Πελατών | CALL FOR SPEAKERS

Το 6ο Συνέδριο για τις Καλές Πρακτικές στην Εξυπηρέτηση Πελατών θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Μαρτίου (10πμ-5μμ), υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ), στο Αμφιθέατρο OTEAcademy.
 
Σε ένα συνέδριο όπου κάθε χρόνο παρουσιάζονται περισσότερες από 30 καλές πρακτικές εξυπηρέτησης, σας προσκαλούμε να παρουσιάστε κι εσείς σε 8 λεπτά τα highlights της εξυπηρέτησης πελατών της επιχείρησής σας.
 
ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ
Στο συνέδριο, μέσα από case studies από διαφόρους κλάδους, θα αναλύεται ο σχεδιασμός, η υλοποίηση και τα αποτελέσματα πραγματικών πρακτικών και εφαρμοσμένων στρατηγικών στην εξυπηρέτηση πελατών, πάντα με τον πελάτη στο επίκεντρο. 
Τα case studies αντλούν το περιεχόμενό τους από θεματολογία όπως:
  • Η εξυπηρέτηση ως εταιρική κουλτούρα 
  • Η ενεργητική ακρόαση του πελάτη ως πηγή καινοτομίας
  • Stop robots invasion! Η καλύτερη εξυπηρέτηση είναι από άνθρωπο σε άνθρωπο
  • Η ειλικρίνεια στην εξυπηρέτηση αργά ή γρήγορα κερδίζει τον πελάτη
  • Η ενσυναίσθηση ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην εξυπηρέτηση
  • Η άριστη εξυπηρέτηση προϋποθέτει άριστη γνώση του προϊόντος και του πελάτη
  • Άψογη εξυπηρέτηση, αλλά στην σωστή ταχύτητα
         …και άλλα πρακτικά θέματα.
 
ΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ & ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
Τις καλές πρακτικές των επιχειρήσεών τους θα παρουσιάσουν ανώτατα και ανώτερα στελέχη από τα τμήματα της εξυπηρέτησης πελατών, του μάρκετινγγκ, του ανθρώπινου δυναμικού κ.ά. στον αυστηρά προκαθορισμένο χρόνο των 8 λεπτών για κάθε παρουσίαση (με τη χρήση χρονομέτρου), που αποτελεί ένα από τα πλεονεκτήματα του συνεδρίου. Το σύστημα του σύντομου χρόνου παρουσίασης επιτρέπει τη γρήγορη διαδοχή των ομιλητών και την παρουσίαση πολλών case studies, χωρίς να κουράζεται το κοινό. 
 
Η συμμετοχή ομιλητών που εκπροσωπούν διαφορετικούς κλάδους και διαφορετικά τμήματα λειτουργίας των οργανισμών διασφαλίζει το επιθυμητό αποτέλεσμα, το «πάντρεμα» ζωντανών εμπειριών, καινοτόμων ιδεών και πρακτικών γνώσεων.
 
Το κοινό του συνεδρίου
Το συνέδριο αποτελεί τόπο συνάντησης και ανταλλαγής τεχνογνωσίας στην Εξυπηρέτηση Πελατών μεταξύ στελεχών από επιχειρήσεις κάθε κλάδου και δραστηριότητας, με την εξής κατανομή:
70%        Εξυπηρέτηση Πελατών 
10%        Μάρκετινγκ
10%        Πωλήσεις 
5%          Ανθρώπινο Δυναμικό
5%          Διοίκηση
 
Κλάδοι που εκπροσωπούνται στο συνέδριο:
Τράπεζες, Ασφάλειες, Τηλεφωνία, Λιανεμπόριο, Υπηρεσίες, Φιλοξενία, Εστίαση, e-Commerce κ.ά.
 
Τα στελέχη των επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο συνέδριο είναι ανώτερα και ανώτατα στελέχη, μέλη της διοικητικής ομάδας και υπεύθυνοι σχεδιασμού και υλοποίησης της εξυπηρέτησης πελατών.
 
Γιατί να συμμετάσχετε ως ομιλητές
Λάβετε μέρος στο συνέδριο και γίνετε μέλος ενός φόρουμ διαλόγου με αποκλειστικό στόχο την ανάδειξη των καλύτερων σύγχρονων πρακτικών στην εξυπηρέτηση πελατών και των δυναμικών στελεχών του κλάδου. 
  • Ενημερωθείτε για τις νέες ιδέες, τις τάσεις και τις τεχνολογικές λύσεις που επηρεάζουν τον κλάδο σήμερα.
  • Δικτυωθείτε και συζητήστε με τους κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου.
  • Αναδείξετε την ηγετική θέση, τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, την υψηλή εξειδίκευση, την εμπειρία και την τεχνογνωσία της εταιρείας σας.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ