Φέρη Μαξούτοβα, Advisory and Project Consultant, Global Sustain

Η Φέρη Μαξούτοβα εργάζεται ως Advisory and Project Consultant στη Global Sustain. Συμβάλλει στην υλοποίηση των έργων σε θέματα αειφορίας, εταιρικής υπευθυνότητας και βιώσιμης ανάπτυξης, με εξειδίκευση στη διαχείριση στερεών αποβλήτων, την ανακύκλωση, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και στα δημόσια έργα (εθνικοί φορείς).

Διαθέτοντας εμπειρία στους μη-κερδοσκοπικούς φορείς, η Φέρη έχει δουλέψει ως υπάλληλος ανθρωπιστικών σε δύο μη-κυβερνητικές οργανώσεις, μέσω των οποίων κατάφερε να αναπτύξει σημαντικές ικανότητες όσον αφορά την επικοινωνία και την εκπαίδευση.

Στηρίζοντας ενεργά τις αρχές βιώσιμης ανάπτυξης σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, διαθέτει τον ελεύθερο της χρόνο σε τοπικές μη-κυβερνητικές οργανώσεις, εστιασμένες στην οικολογία και την προστασία της φύσεως.

Επιπλέον, η Φέρη είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών (Στρατηγικές σπουδές, 2014), του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και  Πολιτικών Επιστημών, Αθήνα. Έχει υπάρξει δύο φορές ως υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών της Ελλάδος.

Μιλάει Ελληνικά, Ουκρανικά, Αγγλικά, Ισπανικά. Επίσης γνωρίζει Γερμανικά και Αραβικά. Έχει ζήσει στις ΗΠΑ, στην Ουκρανία και στην Κύπρο. 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ