Boussias Communications: Loyalty Awards 2020 – 6 λόγοι για να μη χάσετε το ραντεβού με την πιστότητα πελατών

6 σημαντικοί λόγοι για να υποβάλετε τις υποψηφιότητές σας 

Τα Loyalty Awards φιλοδοξούν να αποτελέσουν σημείο αναφοράς για επιχειρήσεις και επαγγελματίες και καταλύτη συνεχούς βελτίωσης των πρακτικών customer loyalty στη χώρα μας. Στα βραβεία µπορούν να υποβάλουν υποψηφιότητα όλες οι επιχειρήσεις που εφαρµόζουν προγράµµατα loyalty, καθώς και επιχειρήσεις που παρέχουν συµβουλευτικές υπηρεσίες ή δημιουργούν τεχνολογικές λύσεις. 

Υποβολή υποψηφιοτήτων έως:
Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 
6 σημαντικοί λόγοι για να υποβάλετε τις υποψηφιότητές σας:
  • Αξιοποιήστε την ευκαιρία να αναγνωριστεί ευρύτερα το έργο και η εξειδίκευσή σας στην προσφορά λύσεων στον καταναλωτή που ανταποκρίνονται στα αγοραστικά του κίνητρα.
  • Προβάλετε τον πελατοκεντρισμό της επιχείρησής σας, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία που σας διακρίνει στο customer loyalty.
  • Αναδείξτε την ηγετική θέση της επιχείρησής σας στην αγορά, ως πρωτοπόροι στο customer loyalty.
  • Αξιοποιήστε την ευκαιρία να αναστοχαστείτε το έργο σας, καθώς και να το θέσετε σε διαδικασία benchmarking και σύγκρισης με αντίστοιχα έργα ανταγωνιστών.
  • Δημιουργήστε ένα PR event παρουσίασης του case study που πιθανώς θα βραβευθεί.
  • Αξιοποιήστε πιθανή διάκρισή σας για να γιορτάστε την επιτυχία της δουλειάς σας με συναδέλφους και πελάτες.

Η Κριτική Επιτροπή 
Στην κριτική επιτροπή συμμετέχουν στελέχη της αγοράς, ακαδημαϊκοί και εκπρόσωποι φορέων, προεξάρχοντος του κυρίου Γεωργίου Σιώμκου, καθηγητής A’ βαθμίδας και Κοσμήτορας Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Γνωρίστε τα 41 μέλη της επιτροπής

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ