Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος: Με μεγάλη επιτυχία έγινε η Κοπή της Πίτας του Συλλόγου

Με ιδιαίτερη επιτυχία και την παρουσία 1.500 νεαρών αθλητών του συλλόγου και των οικογενειών τους έγινε το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στο κατάμεστο κλειστό του Deree η Κοπή της Πίτας του 2020 του Α.Σ.Κ. Ντερή.

Στην εκδήλωση που τίμησαν με την παρουσία του ο Πρόεδρος Dr. Horner και η Διοίκηση του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, βραβεύθηκαν οι αθλητές μας από όλα τα αθλήματα (Κλασικό Αθλητισμό, Ποδόσφαιρο, Καλαθοσφαίριση, Αντισφαίριση, Πετοσφαίριση και Κολύμβηση) που διακρίθηκαν την προηγούμενη χρονιά, ενώ τιμήθηκε και ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Δημοσθένης Ταμπάκος για την μεγάλη του προσφορά και την αφοσίωση του στον Αθλητισμό, ο οποίος έδωσε και μια σύντομη ομιλία με πολύ χρήσιμες συμβουλές!

Στη φετινή μας εκδήλωση είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε έναν ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ του «ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», θέλοντας να στηρίξουμε και να προβάλουμε το αξιέπαινο και τεράστιο έργο που επιτελεί ο εθελοντικός οργανισμός από το 1995 που ιδρύθηκε!

Στους τυχερούς της βραδιάς κληρώθηκαν – όπως κάθε χρόνο – πλούσια δώρα που έγιναν και πάλι δεκτά με μεγάλο ενθουσιασμό από τους τυχερούς και όλους τους παραβρισκόμενους!

Η παρουσία της μασκότ των Deree Griffins και της Deree Cheer Team έκανε την βραδιά πιο ευχάριστη και εντυπωσιακή, στο τέλος της οποίας παρουσιάσθηκε και το Deree Griffins Spirit Song!

Για τη συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης και την συμπαράστασή τους ευχαριστούμε τους χορηγούς της εκδήλωσης:
  • την “iStorm”, για την προσφορά του μεγάλου δώρου, ενός iPhone 11, και
  • την “Πλαίσιο” που είναι άλλη μια φορά αρωγός μας με την προσφορά της TV50”!

Στο τέλος της γιορτής και με το μοίρασμα της βασιλόπιτας, υπήρξε η ευκαιρία για πολλές φωτογραφίες και για γνωριμία όλων των μελών της μεγάλης οικογένειας του Α.Σ.Κ. ΝΤΕΡΗ, καθώς ήταν μια καλή ευκαιρία να βρεθούν όλοι μαζί στον ίδιο χώρο!

Καλή Χρονιά με Υγεία και Ευτυχία σε όλους!

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ