YouBeHero: H Ένωση Κυριών Δράμας – Ladies Union of Drama χρειάζεται την στήριξή σου

H Ένωση Κυριών Δράμας – Ladies Union of Drama χρειάζεται την στήριξή σου! Για την κάλυψη άμεσων αναγκών για γραφική ύλη του Κοινωνικού Φροντιστηρίου χρειάζονται 50€. Μέχρι τώρα έχουμε συλλέξει 3,96€ και υπολείπονται άλλα 46,04€. Κάνε τις αγορές σου μέσα από το YouBeHero και δες τον κόσμο να αλλάζει. Εξαιτίας σου!

Περιγραφή οργάνωσης

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Ένωση Κυριών Δράμας-Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας (ΕΚΔ-ΣΑΦ) ιδρύθηκε άτυπα το 1904 και επισήμως το 1929. Έκτοτε, στέκεται στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν ανάγκη πάντα με σεβασμό. Με πληθώρα δράσεων στο ιστορικό τους, τα μέλη, οι υποστηρικτές και οι εθελοντές του, παλεύουν, μεταξύ των πολλών και σημαντικών, σε καθημερινή βάση για την αλληλεγγύη, την ισότητα, τη μόρφωση, την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του ευρύτερου κοινού. Βασικός στόχος του σωματείου είναι η παροχή κοινωνικής πρόνοιας, η κοινωνική μέριμνα και η ενεργοποίηση της κοινωνία των πολιτών σ’ αυτήν την κατεύθυνση μέσω εκδηλώσεων και ποικίλων μορφών ενημέρωσης.

Το φάσμα δραστηριοποίησης της Ένωσης Κυριών Δράμας έμπρακτα αποδεικνύει, ότι η αγάπη και η ανιδιοτέλεια μπορούν να πάρουν μορφή μέσα από ζωτικής σημασίας κινήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ