Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Μία ελληνική εταιρία στη Διεθνή κλαδική έκθεση για την οικοδομή και τεχνολογία κτιρίων, bautec

Με τη συμμετοχή της ελληνικής εταιρίας KAMARIDIS GLOBAL WIRE SA ανοίγει τις πύλες της από 18 μέχρι 21 Φεβρουαρίου 2020, στο Βερολίνο, η Διεθνής κλαδική έκθεση για την οικοδομή και την τεχνολογία κτιρίων, bautec, η οποία διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Βερολίνου, για τον οποίο το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα. 

Στη bautec 2020 παρουσιάζονται όλες οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις σχετικά με την οικοδομή, που αφορούν σε καινοτόμα υλικά κατασκευής, μονωτικά και στεγανωτικά υλικά, συστήματα ασφαλείας και περίφραξης, τεχνολογίες ψύξης και θέρμανσης, μηχανήματα οδοποιίας, εγκαταστάσεις στέγασης καθώς και θέματα, που έχουν να κάνουν με τη δόμηση και την ενέργεια. 

Στην προηγούμενη διοργάνωση 502 εκθέτες από 17 χώρες παρουσίασαν σε περισσότερους από 35.000 επισκέπτες τα προϊόντα τους, ενώ έμφαση δόθηκε στις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της οικοδομής.  

Η κλαδική βιομηχανία, λαμβάνοντας υπόψη τη μεγάλη ανάγκη για νέες οικοδομές, ανακαινίσεις και εκσυγχρονισμούς, έχει αναγνωρίσει τη bautec ως τη σημαντικότερη έκθεση για την οικοδομή και την προώθηση των προϊόντων της. 

Σημειώνεται ότι η διοργάνωση προσφέρει σε όσους ασχολούνται με τον κλάδο κι ένα Forum για ποιοτική ανταλλαγή πληροφοριών και εμπειριών.
 
Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για κάρτες εισόδου με μειωμένη τιμή και επιπλέον 10% έκπτωση για τα μέλη, κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα, στο τηλ. 210 64 19 037 καθώς και στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.bautec.com 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ