Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Επιχειρηματική αποστολή στην EXPO REAL 2020, τη διεθνή έκθεση επαγγελματικών ακινήτων και επενδύσεων

Επιχειρηματική αποστολή στη Διεθνή Έκθεση επαγγελματικών ακινήτων και επενδύσεων, EXPO REAL, που θα λάβει χώρα από τις 5 μέχρι τις 7 Οκτωβρίου 2020, προγραμματίζει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επιθυμώντας να ανοίξει νέους δρόμους εξωστρέφειας για ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις μέσω των Διεθνών Εκθέσεων Γερμανικών Εκθεσιακών Οργανισμών, τις οποίες αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο. 

Η διεθνής πλατφόρμα για την επικοινωνία και δικτύωση στον κλάδο των επαγγελματικών ακινήτων, EXPO REAL, η οποία πραγματοποιείται ετησίως με μεγάλη επιτυχία, στην τελευταία διοργάνωσή της, φιλοξένησε 2.190 εκθέτες από 45 χώρες, μεταξύ αυτών και την Ελληνική Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου (Public Properties Company). Στην περυσινή έκθεση συγκεντρώθηκαν 46.767 επισκέπτες από 75 χώρες, από τους οποίους 22.065 ήταν εμπορικοί επισκέπτες και 24.682 εκπρόσωποι των επιχειρήσεων – εκθετών. 

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας EXPO REAL, διοργανώθηκαν 10 Forums, μεταξύ των οποίων ξεχώρισαν:
  • Το EXPO REAL FORUM, το οποίο προσέγγισε θέματα σχετικά με τις οικονομικές, επενδυτικές, δημογραφικές και κοινωνικές αλλαγές.
  • Το CareerDay, κατά τη διάρκεια του οποίου γνώστες της αγοράς αντάλλαξαν ιδέες και απόψεις, με επίκεντρο τον εργαζόμενο και τις ευκαιρίες που «κρύβει» η βιομηχανία του real estate.
  • Το GRAND PLAZA, το marketplace της έκθεσης για τη λιανική πώληση, όπου συμμετείχαν επενδυτές και αρμόδιοι της βιομηχανίας και αποτέλεσε το “Speakers Corner” με σκοπό την ανταλλαγή πληροφοριών για τον κλάδο. 

Η EXPO REAL, ανταποκρινόμενη πάντα στις ανάγκες της αγοράς επαγγελματικών ακινήτων, φέρνει τους επενδυτές και τους ειδικούς παροχής υπηρεσιών και μάρκετινγκ σε επαφή με μεγάλο αριθμό συγκεκριμένων χρηστών. Ειδικότερα, οι χώροι της έκθεσης διατίθενται σε διεθνείς επιχειρήσεις με ενδιαφέρον στα επαγγελματικά ακίνητα, όπως: μελετητικές, επενδυτικές, κατασκευαστικές, τεχνικές, ασφαλιστικές εταιρείες, εταιρείες διαχείρισης ακινήτων, καθώς και συμβούλους ακινήτων, τράπεζες και εταιρίες αμοιβαίων κεφαλαίων. Επίσης κεντρίζει το ενδιαφέρον εκπροσώπων οικονομικών περιφερειών / γραφείων οικονομικής ανάπτυξης, αλλά και διεθνών εκδοτικών οίκων κλαδικών και οικονομικών εντύπων.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες και για το πλήρες πρόγραμμα της έκθεσης, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και την Κύπρο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://exporeal.net/.   

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ