Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Επιχειρηματική αποστολή στη Διεθνή Έκθεση Σιδηροδρομικών Οχημάτων, Συγκοινωνιών, Νέων Τεχνολογιών Οχημάτων και Συστημάτων, ΙnnoTrans 2020

Επιχειρηματική αποστολή στη Διεθνή Έκθεση Σιδηροδρομικών Οχημάτων, Συγκοινωνιών, Νέων Τεχνολογιών Οχημάτων και Συστημάτων, InnoTrans 2020, που θα λάβει χώρα από τις 22 έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2020, στο Βερολίνο, προγραμματίζει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, με σκοπό να ανοίξει δρόμους εξωστρέφειας για τις ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις μέσω των Διεθνών Εκθέσεων Γερμανικών Εκθεσιακών Οργανισμών, τις οποίες και αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Στην έκθεση, η οποία πρόκειται να ανοίξει ξανά τις «πύλες» της για 13η φορά, έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής τη συμμετοχή τους ως εκθέτες, οι ελληνικές εταιρίες A.S.E.A. Moumtzis A.G. και AMCO SA.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελευταία διοργάνωση της InnoTrans σημειώθηκαν νέα ρεκόρ με τη συμμετοχή 3.062 εκθετών από 61 χώρες αλλά και 161.157 επισκεπτών, οι οποίοι ενημερώθηκαν για το ευρύ φάσμα των εκθεμάτων (πάνω από 50 καινούριες παρουσιάσεις πρωτοποριακών προϊόντων), μεταξύ των οποίων και τα 155 καινούρια μοντέλα σιδηροδρομικών οχημάτων καθώς και για τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου. 

Και φέτος η InnoTrans θα συνοδευθεί από σειρά διαλέξεων, συμποσίων και ειδικών συνεδρίων, ενώ ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί στην τεχνολογία σιδηροδρομικών δικτύων και συγκεκριμένα στους τομείς: σιδηροδρομικά οχήματα, τεχνικές ομάδες και εξαρτήματα. 

Ένα ευρύ φάσμα σιδηροδρομικών οχημάτων, ιδιαίτερα για αστικές και τοπικές συγκοινωνίες, θα εκτεθεί στο νέο σιδηροδρομικό δίκτυο της έκθεσης. Επίσης, σημαντικοί τομείς, στους οποίους θα δοθεί έμφαση, θα είναι η τεχνολογία επικοινωνίας, τα τηλεματικά συστήματα, η πληροφόρηση για το επιβατικό κοινό, ο εξοπλισμός σιδηροδρομικών σταθμών και στάσεων, η κατασκευή σηράγγων όπως και τα μηχανήματα κι η επιμέρους τεχνολογία.

Επιπρόσθετα, η αυξημένη ψηφιοποίηση στον τομέα της μεταφοράς και η επιθυμία των ταξιδιωτών να έχουν ευελιξία, έδωσαν το έναυσμα στην έκθεση να εντάξει στο δυναμικό της το Mobility+, για την παροχή υπηρεσιών γύρω από τις μεταφορές με ποικίλους τρόπους. 

Τέλος, η InnoTrans θα προσφέρει τη δυνατότητα συμμετοχής στο λεγόμενο Career Point για επιχειρήσεις, που θέλουν να έρθουν άμεσα σε επαφή με τελειόφοιτους σχολών οχημάτων και συγκοινωνιών, με προοπτική τη συνεργασία και εκπαίδευση ανθρώπινου δυναμικού καθώς και την επιτυχή είσοδο στην αγορά εργασίας.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες αλλά και για κάρτες εισόδου με μειωμένη τιμή, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.innotrans.de.     

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ