Ευχαριστήρια εκδήλωση από την Ένωση «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ»

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» πραγματοποίησε ευχαριστήρια εκδήλωση την Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου στο Athens Gate Hotel αφιερωμένη σε όσους στήριξαν και όσους συμμετείχαν στα δύο μεγάλα προγράμματα της που υλοποιήθηκαν το 2007 στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για τη στήριξη των παιδιών σε ανάγκη.


Συγκεκριμένα το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» τίμησαν τον κ. Λαυρέντη Λαυρεντιάδη ο οποίος παραχώρησε 82 έργα από την προσωπική του συλλογή για την πραγματοποίηση μιας πολύ επιτυχημένης δημοπρασίας τον Οκτώβριο του 2007.


Παράλληλα, στην εκδήλωση η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» τίμησε την εταιρεία Goody's για τα 6 συνεχή χρόνια στήριξης των προσπαθειών της μέσω του κοινωνικού της προγράμματος ArGOODaki. Κατά τη διάρκεια του 2007, το πρόγραμμα περιελάμβανε τη σύσταση της «Ομάδας Πρόληψης & Δράσης» η οποία, αποτελούμενη από εθελοντές ιατρούς και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, επισκέφθηκε ιδρύματα για παιδιά σε 10 περιοχές της Ελλάδας με στόχο την κάλυψη αναγκών τους σε υλικοτεχνικό και ιατρικό επίπεδο.


Εκ μέρους της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ιωάννης Παπαδάτος, Διευθυντής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού», δήλωσε σχετικά: «Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον κύριο Λαυρεντιάδη για την ουσιαστική στήριξη του έργου μας, στην εταιρεία Goody's για την αμέριστη συμπαράσταση της τα τελευταία χρόνια και στους εθελοντές ιατρούς της «Ομάδας Πρόληψης & Δράσης» για την ευαισθησία τους και την κοινωνική τους προσφορά στα παιδιά σε ανάγκη».


Χορηγός εκδήλωσης: The Athens Gate Hotel.


 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ