Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Τον Νοέμβριο η Διεθνής Έκθεση Μεταφορών και Logistics, logitrans, στην Κωνσταντινούπολη

Από τις 11 έως τις 13 Νοεμβρίου, θα ανοίξει τις πύλες της η 14η Διεθνής Έκθεση Μεταφορών και Logistics, logitrans 2020, που διοργανώνει ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου σε συνεργασία με την EKO FAIR στην Κωνσταντινούπολη και την οποία αντιπροσωπεύει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στην Ελλάδα και την Κύπρο. 

Στην τελευταία διοργάνωση καταγράφηκε αύξηση εκθετών κατά 16% με 158 επιχειρήσεις από 24 χώρες, οι οποίες παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε 15.600 εμπορικούς επισκέπτες. 

Τα εξαιρετικά αποτελέσματα της logitrans επιβεβαιώνουν την ισχυρή θέση της Τουρκίας στον κλάδο των μεταφορών και των logistics. Ιδιαίτερα η Κωνσταντινούπολη, αποτελεί γέφυρα μεταξύ Ευρώπης και Ασίας, καθιστώντας την Τουρκία μία στρατηγικής σημασίας παγκόσμια αγορά για διασυνδέσεις καθώς και άξονα των ευρασιατικών εμπορευματικών μεταφορών.
 
Βασικότερα εκθέματα της logitrans είναι τα εξής: Συστήματα αποθήκευσης, ανυψωτικά μηχανήματα, μηχανήματα αποθήκευσης και εξοπλισμός, software και αυτοματισμοί, οχήματα και συστήματα διαχείρισης, συστήματα διαχείρισης κυκλοφορίας, φορτηγά, τρέιλερ, καρότσες, μικρά φορτηγά αυτοκίνητα και ανταλλακτικά, αξεσουάρ και εξοπλισμός επαγγελματικών οχημάτων. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δυναμικό της έκθεσης έχει προστεθεί η air cargo Turkey, η οποία αποτελεί το κέντρο της βιομηχανίας των αερομεταφορών, στο πλαίσιο της οποίας λαμβάνουν παράλληλα αρκετά συνέδρια και meetings. 

Ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου προσφέρει στις παραπάνω διοργανώσεις την πολυετή του εμπειρία από την παγκοσμίως καταξιωμένη transport logistic, η οποία λαμβάνει χώρα κάθε δύο χρόνια στο Μόναχο και για το έτος 2021, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο διοργανώνει Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο με δυναμικές επιχειρήσεις του κλάδου από την Ελλάδα και την Κύπρο. Η εν λόγω έκθεση, τα τελευταία χρόνια, έχει επεκτείνει ακόμη περισσότερο τα σύνορά της με αντίστοιχες διοργανώσεις σε Μουμπάι, Σαγκάη, Μαϊάμι και Γιοχάνεσμπουργκ. 

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τη συμμετοχή σε όλες τις παραπάνω διοργανώσεις, κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Bιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και την Κύπρο, στην Αθήνα, τηλ.: 210 6419037, στη Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 327733 καθώς και να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.logitrans.istanbul

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ