Παρούσα στη Horeca με το Ξενοδοχείο του Μέλλοντος η Κωτσόβολος

Η Κωτσόβολος έδωσε για ακόμα μία χρονιά το «παρών» στην έκθεση HORECA, 7 με 10 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Η εταιρεία παρουσίασε ολοκληρωμένες λύσεις ξενοδοχειακού εξοπλισμού για τη δημιουργία του «Ξενοδοχείου του Μέλλοντος», που αφορούν σε όλους τους χώρους, από το δωμάτιο, την πισίνα και το μηχανοστάσιο, έως και τους χώρους εστίασης). Το «Ξενοδοχείο του Μέλλοντος» αξιοποιεί την τεχνολογία για να προσφέρει ανέσεις με ασφάλεια. 

Τη διαφορά φέτος κάνει το αυτοματοποιημένο σύστημα ασφαλείας για τον χώρο της πισίνας, που επιτρέπει στον υπεύθυνο να ενημερωθεί για την υποψία ατυχήματος, αλλά και για την κίνηση στον χώρο σε ώρες που δεν υπάρχει επιτήρηση, βάσει ισχυρού αλγόριθμου. Την ίδια λογική ακολουθεί και το Information Technology τμήμα με υπηρεσίες και δυνατότητες ελέγχου που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη. 

Με τη χρήση της κάμερας με τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης παρέχονται στατιστικά με τη δραστηριότητα στον χώρο επιχείρησης, όπως ο αριθμός των επισκεπτών. Επιπλέον, η χρήση digital signage για προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων, είναι ένας τρόπος προώθησης για διαδραστική παρουσίαση προϊόντων, υπηρεσιών και πληροφοριών. 

Η πρόταση της Κωτσόβολος είναι ένας διαδραστικος high tech πάγκος, πάνω στον οποίο μπορεί να τοποθετηθεί οποιοδήποτε προϊόν, όπως αρώματα, τοπικά προϊόντα, κοσμήματα. Όταν ο επισκέπτης σηκώσει ένα προϊόν ή το τοποθετήσει σε συγκεκριμένο σημείο, τότε το περιεχόμενο της οθόνης αλλάζει για να εμφανίσει πληροφορίες για το προϊόν.

Πηγή: Daily Fax
Πηγή εικόνας: Pixabay.com/davidlee770924

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ