Ελληνογερμανικό επιμελητήριο: Διεθνής Έκθεση Αθλητικών Ειδών, ISPO MUNICH

Από 28 έως 31 Ιανουαρίου ανοίγει τις «πύλες» της η Διεθνής Έκθεση Αθλητικών Ειδών, ISPO MUNICH 2021, που διεξάγεται κάθε χρόνο στη Γερμανία από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η ISPO MUNICH 2020 συγκέντρωσε πάνω από 80.000 εμπορικούς επισκέπτες από 120 χώρες, οι οποίοι ενημερώθηκαν για όλες τις εξελίξεις του κλάδου των αθλητικών ειδών και, παράλληλα, σημείωσε νέο ρεκόρ εκθετών, φθάνοντας τους 2.850.

Η ευνοϊκή χειμερινή σεζόν, αλλά και το ευρύ φάσμα προσφορών, που παρουσιάζει η ISPO MUNICH, ενίσχυσαν τη θετική ατμόσφαιρα της έκθεσης, ενώ καταλυτικό ρόλο για την επιτυχία της διοργάνωσης έπαιξαν τα θέματα της Βιωσιμότητας, της Ψηφιοποίησης καθώς και η πρώτη εμφάνιση της eSports η οποία απευθύνθηκε στην «Ψηφιακή» γενιά, με έμπειρους gamers, που έπαιξαν μπροστά στο κοινό παιχνίδια γύρω από τον αθλητισμό.

Η έκθεση εστίασε σε οκτώ βασικούς τομείς και ειδικότερα σε:  Snowsports, Outdoor, Health & Fitness, Urban, Teamsports, Vision, Innovation & Industry Services και Manufacturing & Suppliers, ενώ το highlight της διοργάνωσης ήταν το ISPO Munich Night Run, που πραγματοποιήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου και συμμετείχαν 650 άτομα, αριθμός ρεκόρ.

Στο μεταξύ, από τις 28 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου του 2020, θα λάβει χώρα για δεύτερη φορά στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου, η OutDoor διοργάνωση από την ISPO, όπου αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση της Ευρώπης σε εξωτερικό χώρο και χαρακτηρίζεται ως μία εκ των κορυφαίων του κλάδου της, λόγω της μεγάλης γκάμας ευκαιριών που προσφέρει για brands και για κατασκευαστές. Τονίζεται ότι, στην πρώτη διοργάνωση έλαβαν μέρος 1.018 διεθνείς εκθέτες, ενώ περισσότεροι από 22.000 εμπορικοί επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τη μοναδική αυτή εμπειρία.

Όσο αφορά το διήμερο Συνέδριο γύρω από τη Ψηφιοποίηση, που αποτελεί συνάντηση κορυφής για τον κλάδο του αθλητισμού, θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου στις 01. -02.07.2020, με τη συμμετοχή επίσημων ομιλητών και μεγάλων ονομάτων του χώρου.

Ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου θα διοργανώσει επίσης για πέμπτη φορά την ISPO SHANGHAI, η οποία θα διεξαχθεί στις 02.- 04.07.2020 στο νέο Εκθεσιακό Κέντρο Shanghai New International Expo Center (SNIEC). Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην τέταρτη διεξαγωγή της έκθεσης στη Σαγκάη συμμετείχαν περισσότεροι από 526 εκθέτες, οι οποίοι παρουσίασαν τα εκθέματα τους σε 14.500 επισκέπτες. Κάποιοι από τους τομείς, που παρουσιάσθηκαν στην έκθεση ήταν: Outdoor, Action, Water Sports, Performance & Fitness.

Η άλλη ασιατική έκδοση της ISPO, ISPO BEIJING, θα λάβει χώρα για 16η φορά στις 14. – 16. 01.2021 στο Πεκίνο, στο Εκθεσιακό Κέντρο China International Exhibition Center (CIEC). Η τελευταία διοργάνωση ISPO BEIJING, άνοιξε τις πόρτες της σε περισσότερους από 30.000 κλαδικούς επισκέπτες και φιλοξένησε πάνω από 400 εκθέτες και περισσότερες από 700 μάρκες αθλημάτων outdoor, action και σκι.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλες τις παραπάνω διεθνείς εκθέσεις αθλητικών ειδών μπορεί κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.ispo.com.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ